Skocz do zawartości

KTM

hexio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rower fajny, ma dobre hamulce, rame, ale za prawie 3tys. zl. osprzet z amortyzatorem slaby.

Moze pomysl nad krossem a6, duzo osob posiada ten model i raczej sie wypowiadaja dobrze o nim.

Pozdro :)

Napisano

Bardzo fajny rower, który przetrzyma BARDZO wiele. Wykonanie ramy jest na bardzo wysokim poziomie i jej detale często zachwycają :) Chociaż w tej cenie są lepsze oferty pod względem osprzętu.

A ja na swojego KTM-a czekam, czekam i doczekać się nie mogę :) Powinien być w przyszłym tygodniu.

Napisano

jasne wiem, ze za taka cene mozna kupic cos na lepszym osprzecie, ale mi bardzo sie podoba ten rowerek. na pierwszy ogien zmienie amora (jak zarżne), a pozniej to juz bede myslal dalej. dzis ogladalem go w Olsztynie i wyglada solidnie no i KTM w mojej wiosce chyba nie widzialem nawet jednego :-)

jednym słowem polecacie??

na jakiego KTM-a czekasz??

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Dawaj te foty ;) .... a ja właśnie miałem jakiś miesiąc temu wymienione łożyska w ramie .... ceny nawet nie chce pisać ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam takie pytanko do posiadaczy Prowlerów, wymienialiście kiedyś ślizg znajdujący się pod mufą suportu? Jeżeli tak to po jakim dystansie Wam się wytarł i gdzie można taki dostać?

A po za sprawami technicznymi to KTM zapewnił mi świetną zabawę w górach :) Wspaniały jest to rower B)

Napisano
Arkowy, po jakim czasie zmieniałeś łożyska? I ile kosztowały zamienne?

Łożyska wytrzymały rok... 2 małe łożyska i 2 duże ... cena grubo ponad 100 zł.... Mam jeszcze jedną niespodziankę dotyczącą ramy prowlera, ale to później :)

Napisano

Mamy się bać? :) Ja zauważyłem że są różnice między modelami 2006 i 2007 :) dospawali kilka wzmocnień. Jutro powrzucam zdjęcia tych "dodatków" :)

Co do cen łożysk to chyba wolał bym kupić łożyska Enduro Bearing, co prawda nie mają zestawu do KTM-ów ale raczej udało by się dobrać wszystkie pod względem rozmiaru. Tylko nie da się ich dostać w Polsce, jedynie znajomy by mi mógł je przywieść.

Napisano

W weekend dorwę aparacik to popstrykam trochę fotek :) .... ale jak na mój gust to różnica jest minimalna, nie licząc jednego wzmocnienia :D

Napisano

Przez chwilę zastanawiałem się czy nie warto było by poczekać na Prowlera Moto, ale jak widzę cenę najwyższego modelu to chyba jednak nie ;) Ciesze się, że zaczęli wkładać komponenty SRAM-a, które w moim odczuciu są lepsze :) i do tego amorki DT :wub:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...