Skocz do zawartości

KTM

hexio

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja nieśmiało dołączam ze swoim KTM`ikiem

Fotki tutaj , aczkolwiek parę zmian już było,

doszły nowe koła DT350/CX Ray/ ZTR Alpine

sztyca KCNC , czekam na opony maxxlite 285 ( te na zawody tylko) aktualnie Rocket Rony / crank brodersy SL i chyba coś tam jeszcze.

Na wiosnę zamias XT, korba KCNC 2 blatowa.

ufff

cudnie się na tym jeździ :)

ech życie...nowe siodełko niestety nie pasuje do starej sztycy - używałem KCNC SC a te akceptuje tylko okrągłe pręty do 7mm,

a tutaj kucha, fizik ma karbonowe pręty wysokie coś koło 10mm ...no i musiałem zanabyć nową sztycę, a jakże, fizika -model cyrano carbon, można było coś taniej i lżej jednocześnie..ale te cyrano jest takie piękne :)

17104z1.jpg

Naklejka to profesjonalna folia transferowa, taka używa przy wyklejaniu reklam, cięta na profesjonalnym ploterze tnącym. Koleś robi w agencji reklamowej i mam takie rzeczy dostępne.

Wytrzymuje to spokojnie parę miesięcy, potem nowa. Planuje jeszcze taki napis pod rurą główną, tam akurat jest białe miejsce niezagospodarowane.

jeszcze :)

Napis na dolnej rurze, będzie się fajnie na fotce prezentował :)

Zamiast gripów, są teraz białe skórzane owijki ribbon eleganza,

dwu blatowa 42/29 korba KCNC już zamówiona.

No i chyba to będzie wszystko póki co.

waga powinna oscylować koło 9300 g wtedy, a jak założę maxxli`ty 285(leżą już w piwnicy) to nawet w granicach 9kg.

Ale nie jest to moim priorytetem - chcę solidny rower do maratonów i robienia kilometrów.

Foty całości już niedługo.

zważyłem dzisiaj z nudów rowerek swój, i tak z pedałami, koszykiem, dzwnkiem !!! uchwytem na garmina wyszło niecałe 9500g. Jak wymienie Rocket Rony, na Maxxlajty 285 -leżą już grzecznie w piwnicy, to pewnie wyjdzie ciut poniżej 9 kilogramów. Aha czekam jeszcze na karbonowy mostek bontragera.

Na wiosnę manetki XTRa i przerzutki i nie będzie co wymieniać :) Myślałem o sramie, no ale ceny mają za XX lub XO jak na Batorym.

No może jeszcze z amora zrobię sobie XXa :)

Póki co, mimo pogody, jeżdzę wciąż i to najważniejsze, w przyszłym roku chcę się trochę poganiać w swojej kategorii wagowowo-wiekowej :)

Troche nowych, porządnie porobionych fot toczydła, już niedługo.

edit:

literówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...