Bizon Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 To jestem w plecy z informacją a koszulkę dopiero niedawno odkryłem ,myślałem że zapunktuje u Was ;P a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 http://www.ktm-bikes.pl/ Będzie można pomacać modele 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 15 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Rybnik Pomacam sobie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 15 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Są w Rybolu KTM ,ale niestety tylko niższe modele,ja przynajmniej nigdy nie wiedziałam czegoś z górnej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Widziałem kilka na żywo iii... jest na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Są w Rybolu KTM ,ale niestety tylko niższe modele,ja przynajmniej nigdy nie wiedziałam czegoś z górnej półki Bizon skromnie powiem zapraszam na zjad forumowy organizownay przez Marcina G, a zobaczysz może wezmę dla jaj coś extra Nie pamiętam jak tam ten zlot wypada terminowo ale w maju mam rejs po Chorwacji mam nadzieję że się nie nakładają terminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Emmm, czy coś przed nami ukrywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Hmmmm coś extra już pakuje walizy. Lookas46 czyżbyś został prezesem KTM POLSKA liczę na jakieś zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Lookas, przyznaj się! Ale to już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimowy Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Oj, nie jest dobrze drodzy KTMowcy. Ceny rowerów w tym sezonie trochę podskoczą :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No niestety. Pocieszam się tym, że ja już swojego sprzęta mam. A na drugi się nie zanosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magiq Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Odświeżę temat Posiadam od kilku dni KTM Ultra Sport 09 (czarny) Rower nie dość że wygląda wspaniale to i równie za######iści* się na nim jeździ Przedwczoraj nawet zaliczyłem masę krytyczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Zapiszę się i ja do szacownego grona ujeżdżających KTM-y Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witamy pomarańczą i eee... pomarańczą Zdjęciami nie pogardzimy Ja się pochwalę stanem aktualnym http://picasaweb.google.com/kwiatkowski.robert/KTM12IV2009# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastersound Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzieńdybry i ja od kilku dni jestem dosiadaczem rowrku tej zacnej marki a model to ultra fun czrny niestety nie ma pomarańczowych z tego modelu,więc chciałbym dołączyć do grona zadowolonych użytkowników i fanów:)jeżeli się zgodzicie ma się rozumieć pozdrawiam zwolenników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august91 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witojcie. Także i ja od niedawna zaliczam sie do zacnej grupy posiadaczy KTM. Mój model to Ultra Pro (?!??!?!!?), który według Googli nie istnieje. Rama jest bardzo podobna do ramy Ultra Lite, być może dokładnie taka sama. Rowerek kupiłem używany, sprowadzony z niemiec. Widoczne uszkodzenia pochodzą właściwie tylko od klamek, które czasami lubią pożądnie przygrzmocic w ramę . Materiał ramy:aluminum 7005 Widelec: Suntour Axon z blokadą skoku Stery: Ritchey Mostek: Ritchey Kierownica: Ritchey Rogi: Ritchey Piasty: Shimano Deore HB-M510 Opony: Ritchey Speedmax Alpha/Omega Przerzutka tył: Shimano Deore XT Przerzutka przód: Shimano Deore Mega Drive Train (?) Hamulce: Magura EVO2 Opony są nieźle zjechane, chce je zmienić w najbliższym czasie na Ritchey Z-Max Evolution 2,1, ale jeszcze się zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Chyba widziałem Cię dzisiaj w Szczawnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witamy pomarańczą i eee... pomarańczą Zdjęciami nie pogardzimy To się pochwalę rowerem i kawałkiem grzbietu mojego psa;). Pomarańczy niestety mało ale i tak mi sie podoba. Pozdrawiam http://picasaweb.google.pl/Marcin.Grygny/R...783716841509474 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 witam wszystkich KTMowców jestem w rozterce... otóż waham się czy nie zmienić ramki Poisona E605 na KTM Race Line 08". Niestety niewiele można znaleźć informacji i opinii na temat KTMa co więcej, nie mogłem uwierzyć własnym oczom, gdy w katalogu ujrzałem wagę - 1780g dla rozmiaru 17", to sporo... Wobec tego chciałbym zapytać czy któryś ze szczęśliwych posiadaczy Race Line'a zechce uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić ile realnie waży ta rama? Jak z jej sztywnością? Czy ma ktoś zastrzeżenia do jej geometrii? Czy komuś pękła? Pomóżcie, proszę - nie jem, nie śpię, tylko myślę - "zmienić czy nie zmienić..." Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A mój ktm przechodzić będzie ciekawą metamorfozę Sam jestem ciekaw jak to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie męcz nas Podaj jakieś szczegóły. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Co żeś znów wykombinował? U mnie w sumie bez zmian, jak piękny i sprawny był, tak jest po za tym, że jak na razie co chwila jest w błocie Powiem Ci Lookas, że jak widziałem Twojego sprzęta na zlocie, to z koszykami chyba delikatnie przegiąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 HAHA to samo powiedzial typ, który wpakowal się do pociągu we wrocku wracający z mistrzostw kurierów "... Zaiste czerwone piasty... Zaisty sprzęt ale z tymi koszykami to przegiąleś..." Ale powiem Wam, że przegięcie to dopiero nadejdzie Mialem już zamawiać sprzęt ale wyskoczyl mi pewny bardzo ważny spory wydatek no i muszę troszkę to odlożyć w czasie No do końca roku się wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A co, chcesz mu walnąć hiphopowy Złoty Łańcuch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.