Skocz do zawartości

KTM

hexio

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Są w Rybolu KTM ,ale niestety tylko niższe modele,ja przynajmniej nigdy nie wiedziałam czegoś z górnej półki

Bizon skromnie powiem zapraszam na zjad forumowy organizownay przez Marcina G, a zobaczysz może wezmę dla jaj coś extra :whistling::P:blink: Nie pamiętam jak tam ten zlot wypada terminowo ale w maju mam rejs po Chorwacji mam nadzieję że się nie nakładają terminami :blink:

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

dzieńdybry i ja od kilku dni jestem dosiadaczem rowrku tej zacnej marki a model to ultra fun czrny niestety nie ma pomarańczowych z tego modelu,więc chciałbym dołączyć do grona zadowolonych użytkowników i fanów:)jeżeli się zgodzicie ma się rozumieć pozdrawiam zwolenników :)

• 3 tygodnie później...

Witojcie. Także i ja od niedawna zaliczam sie do zacnej grupy posiadaczy KTM. Mój model to Ultra Pro (?!??!?!!?), który według Googli nie istnieje. Rama jest bardzo podobna do ramy Ultra Lite, być może dokładnie taka sama. Rowerek kupiłem używany, sprowadzony z niemiec. Widoczne uszkodzenia pochodzą właściwie tylko od klamek, które czasami lubią pożądnie przygrzmocic w ramę ;).

62da8c80e3.jpg

Materiał ramy:aluminum 7005

Widelec: Suntour Axon z blokadą skoku

Stery: Ritchey

Mostek: Ritchey

Kierownica: Ritchey

Rogi: Ritchey

Piasty: Shimano Deore HB-M510

Opony: Ritchey Speedmax Alpha/Omega

Przerzutka tył: Shimano Deore XT

Przerzutka przód: Shimano Deore Mega Drive Train (?)

Hamulce: Magura EVO2

Opony są nieźle zjechane, chce je zmienić w najbliższym czasie na Ritchey Z-Max Evolution 2,1, ale jeszcze się zastanawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

witam wszystkich KTMowców ;) jestem w rozterce... otóż waham się czy nie zmienić ramki Poisona E605 na KTM Race Line 08". Niestety niewiele można znaleźć informacji i opinii na temat KTMa :( co więcej, nie mogłem uwierzyć własnym oczom, gdy w katalogu ujrzałem wagę - 1780g dla rozmiaru 17", to sporo... Wobec tego chciałbym zapytać czy któryś ze szczęśliwych posiadaczy Race Line'a zechce uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić ile realnie waży ta rama? ;) Jak z jej sztywnością? Czy ma ktoś zastrzeżenia do jej geometrii? Czy komuś pękła? Pomóżcie, proszę - nie jem, nie śpię, tylko myślę - "zmienić czy nie zmienić..." ;)

Pozdrawiam :)

Co żeś znów wykombinował? :D U mnie w sumie bez zmian, jak piękny i sprawny był, tak jest :D po za tym, że jak na razie co chwila jest w błocie :(

Powiem Ci Lookas, że jak widziałem Twojego sprzęta na zlocie, to z koszykami chyba delikatnie przegiąłeś :P

• Mod Team

HAHA to samo powiedzial typ, który wpakowal się do pociągu we wrocku wracający z mistrzostw kurierów "... Zaiste czerwone piasty... Zaisty sprzęt ale z tymi koszykami to przegiąleś..." Ale powiem Wam, że przegięcie to dopiero nadejdzie :D Mialem już zamawiać sprzęt ale wyskoczyl mi pewny bardzo ważny spory wydatek no i muszę troszkę to odlożyć w czasie ;) No do końca roku się wyrobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...