Skocz do zawartości

[komplet kolarski]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym was zapytać co sądzicie o takich kompletach kolarskich:

http://allegro.pl/20-wzorow-komplet-rowerowy-z-szelkami-najtaniej-i2359644745.html

Może ktoś ma z was taki, widział, oglądał. Jaka jest jakość tej wkładki? Jest trochę problem z kupnem tego ponieważ niby nie mają tego na stanie tylko zamawiane od producenta, więc nie mogę po prostu pojechać i przymierzyć, sprawdzić jakość, no i czas oczekiwania pewnie z jakies 15 dni+. Nie jestem też pewien co do rozmiaru, ponieważ przymierzałem w Go Sporcie ubranie kolarskie z Kellysa i spodenki M były dobre natomiast koszulka M luźna nie była, no ale obcisła też nie, a takie to ma raczej być. w pasie mam 65, w klacie 94, w udzie 56 a wzrost to 179, jaki rozmiar zalecacie? Nie chciałbym mieć luźnej koszulki a gdybym S zamówił to nie wiem czy znów nie beda mnie np za bardzo na nogach obciskac, nie mam takich ubrań na razie więc nie bardzo mogę porównać rozmiarami i jak się to rozciąga.

Z góry dzięki za pomoc.

• Mod Team

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=short+bib&catId=0&manual=y

tyle w temacie...

Na allegro przepłacasz jakieś 100 zł.

Sam kupiłem raz te chińskie ciuszki (w zasadzie 2 razy, bo jeden chińczyk trochę zrobił mnie w ...), w każdym razie rozmiarówka to jest tragedia, o ile spodenki były w miarę na długość ok, to do jednej nogawki weszłyby pewnie 2 moje nogi i jeszcze zostałoby miejsce, do tego szelki mogłyby być dłuższe, koszulka akurat była ok.

Wykonanie było nawet ok, wkładka sprawiała dobre wrażenie, zamek YKK, brak odstających nitek i innych atrakcji, jeżeli trafisz rozmiar to IMO dobry wybór (oczywiście w słusznej cenie), aczkolwiek zainteresowałbym się na Twoim miejscu w/w forumowymi strojami - wychodzi taniej, masz gwarancję a i dostaniesz kilka gratisów, wkładka też wydaje się bardzo fajna.

z tego co widze to jest to samo co na tym linku z allegro tylko ceny mniejsze no i komplety inne.

A wiecie coś o takich spodenkach:http://www.2kola.net/sklep?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=113&category_id=36

i koszulce:http://www.2kola.net/sklep?page=shop.product_details&product_id=111&category_id=37&flypage=flypage.tpl?

Postanowiłem szukać czegoś co mogę przymierzyć gdzieś w pobliżu, jeśli odradziliście ten komplet z Allegro, dlatego wpadłem na pomysł z tym kellysem bo zależy mi na wyglądzie i moge dopłacić te kilkadziesiąt zlotych. Zaraz wstawie kilka linków, może coś sie bedzie nadawać :)

z tego co widze to jest to samo co na tym linku z allegro tylko ceny mniejsze no i komplety inne.

Mam kilka kompletów kupionych w Vika-Sport. Chińszczyzna. Na kolana nie powala, ale do amatorskiej jazdy dają radę.

Ciuchy firmowe lepiej sobie darować. Płacisz głównie za logo. Jeżeli chcesz wysokiej jakości, zainteresuj się firmami, które produkują ubrania, a nie rowery.

Nazbierałem kilka linków ze sklepu w zasięu mojego roweru.

koszulki:

Rogelli Rogelli koszulka MURA M biaĹo czarno czerwona / Koszulki

Accent Koszulka El Norte / Koszulki

Biemme Biemme koszulka FUSION M biaĹo szara / Koszulki

spodenki:

Rogelli Rogelli spodenki MONDOVI czarno biaĹe M / Spodenki

Rogelli Rogelli spodenki na szelkach BASIC DE LUX M / Spodenki

Biemme Biemme spodenki SPECIAL M / Spodenki

Biemme Biemme spodenki na szel. FUSION M czarno biaĹe / Spodenki

Biemme Biemme spodenki CYCLO czarne M / Spodenki

Accent Spodenki Tormenta / Spodenki

Niestety nie mają zbyt wielkiego wyboru w koszulkach a ja nawet nie wiem czy to jest odpowiedni materiał, sugeruje sie tylko wyglądem i cenom podobnie jak przy spodenkach. Więc możecie mi pomóc i polecić coś z tego?

Nie moge dodać linków ;/ Podać opis i cene do każdego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...