rafcix1221 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cześć. Ostatnio zmieniłem ramę mojego krossa na Dartmoora Horneta Jego aktualna specyfikacja : Rama : Dartmoor Hornet 14" Widelec : Sr Suntour Epicon 160mm Kierownica : EASTON EA30 DH 685mm > Funn Fat Boy 750mm 15mm wzniosu Mostek : TRUVATIV XR 75 > Funn Funnduro 45mm Sztyca : Kalloy Siodło : Selle Royal MACH Pedały : Dartmoor Uptown Manetki : Shimano LX > Sram X9 Przerzutka przednia : Shimano Alivio Przerzutka tylna : Shimano Deore RD-531 > Sram X9 Hamulce : Shimano M596 2012 + Shimano SM-RT51 180 mm Tył: Tektro Aquilla > Shimano XTR Trail Dźwignie hamulca : Shimano M596 2012, Tektro > Shimano XTR Trail Kaseta/wolnobieg : Deore LX CS-M580 32-11T > Sram X9 Łańcuch : KMC Z9000 > Campagnolo C9 Korba :Shimano Deore Suport : Shimano Deore > Accent Obręcze : Mach1 EXE Piasty : Novatec Szprychy : CN Spokey Opony : Rubena Neptune 2.1 Dętki : Rubena Linki/pancerze: Jagwire, Alligator Zacisk sztycy : Accent Top Cap : Accent Stery : Accent HST-S10 Gripy : Esi Części za znaczkiem > to części docelowe... Aktualnie rower prezentuje się tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Świetna maszyna, nic dodać nic ująć, ewolucja Hexagona level pro . Tak z ciekawości, ile dałeś za ramę oraz widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Za ramę ze sterami i zaciskiem 570zł a epicona trafiła się okazja za 460zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Epicon jest na QR'ke, latasz coś na nim, jak działa? Ja bym tu widział 55/66, a rowerek bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Epicon niestety na ośkę 9mm. Działa dobrze, coraz częściej robię trasę z jakimiś hopkami i nie zauważyłem żeby to na niego źle wpływało.... Też chciał bym 55 ale jak na razie muszę zostać przy tym bo nie ma kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No tak, teraz ceny są śmieszne, rok temu prawie nowe 55 za 600zl mozna bylo wyrwać a teraz styrane po 700zl chodza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loqczek Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 jaką masz dokładnie przednią przerzutkę ?? i za ile? wyslij mi link z allegro jakiś ! ale rowerek fajny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubajedlicze Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Fajny ten twój owad:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Zmiany w napędzie Rama : Dartmoor Hornet 14" Widelec : Sr Suntour Epicon 140mm Kierownica : EASTON EA30 DH 685mm > Funn Fat Boy 750mm 15mm wzniosu Mostek : TRUVATIV XR 75 > Funn Funnduro 45mm Sztyca : Kalloy Siodło : Selle Royal MACH Pedały : Dartmoor Uptown Manetki : Sram X5 2012 Przerzutka przednia : Shimano Alivio Przerzutka tylna : Sram X7 2012 średni wózek Hamulce : Shimano M596 2012 + Shimano SM-RT51 180 mm Tył: Tektro Aquilla > Shimano XTR Trail Dźwignie hamulca : Shimano M596 2012, Tektro > Shimano XTR Trail Kaseta/wolnobieg : Deore LX CS-M580 32-11T > Sram X9 Łańcuch : KMC Z9000 > Campagnolo C9 Korba :Shimano Deore Suport : Shimano Deore > Accent Obręcze : Mach1 EXE Piasty : Novatec Szprychy : CN Spokey Opony : Rubena Neptune 2.1 Dętki : Rubena Linki/pancerze: Jagwire, Alligator Zacisk sztycy : Accent Top Cap : Accent Stery : Accent HST-S10 Gripy : Esi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Latasz trochę na tym czy cały czas na ziemi ? Bo mam pytanie co do wytrzymałości korb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosucherry Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 A kiedy hydraulik na tył ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcix1221 Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Na rowerze latam, i to dosyć ostro, dropy 2m, jakieś głupie skoki ze schodów i wytrzymują na luzie, bardziej boję się o koła... Hydraulik na tył będzie w tym tygodniu jak dobrze pójdzie.... Jednak mam inne wydatki. Jak na razie nie będzie hydrauliki na tyle. Jednak na nowy sezon będzie dosyć duża modernizacja... Zastanawiam się czy epicon wyciągnięty na 150mm skoku wytrzyma tarczę 203 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
rafcix1221
Cześć.
Ostatnio zmieniłem ramę mojego krossa na Dartmoora Horneta
Jego aktualna specyfikacja :
Części za znaczkiem > to części docelowe...
Aktualnie rower prezentuje się tak :
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.