kato39 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 witam ostatnio mój brat przerobił swój amortyzator wstawiając teleskop samochodowy zamiast tłumika czy amortyzator się nie rozpadnie czy coś.Amortyzator wraca powoli ale nie dobija i wykorzystuje pełny skok . co o tym myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 teleskop samochodowy Daj jakiś film jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 O kurczę... ale mózg, też jestem ciekawy jak to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Samochód nie posiada teleskopów Może kolega ma na myśli siłownik hydropneumatyczny od klapy bagażnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Również bym chętnie popatrzył jak to działa. Wrzuć jakiś filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Działanie będzie żałosne, więc nie ma sensu wrzucać video. Te siłowniki maja tak duże tłumienie, że amortyzator może teraz służyć jako siłownik do drzwi koparki Naprawdę sądzisz, że oryginalny tłumik jest taki zły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jeśli się nie wyjmie opaski to troszkę muli a tak poza tym jest całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 muli go ale spoko działa wybiera nie równości lepiej niż z tłumikiem muli go ale mi to ni przeszkadza jutro wrzucę filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciu8484 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 no i gdzie ten filmik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 nie chce mi się nagrywa wole jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.