GregP Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam Czy ktoś z forumowiczów kupował już coś w sklepie internetowym pgbikes.pl? Na ich stronie jest podany adres w Ciechanowie. Piszą, że są autoryzowanym dealerem Kross'a (autoryzowany salon), ale korespondencja przychodzi z jakiegoś darmowego konta na wp. Jeśli muszą coś sprawdzić na magazynie, to mogą to zrobić dopiero następnego dnia (nie wiem, czy taki duży jest magazyn, czy jest tak daleko, że potrzebują jednego całego dnia na to, aby pójść do magazynu i coś sprawdzić...). Na stronie internetowej sklepu nie ma żadnej informacji na temat danych rejestracyjnych firmy... Trochę to dziwne, skoro jest to autoryzowany dealer (salon) firmy Kross, to powinno być chyba wszystko jasne, czarno na białym. Na stronie Kross'a w prawdzie są wymienieni na liście dealerów, ale po bliższym kontakcie mam jakieś takie mieszane uczucia... Czy ktoś miał już do czynienia z tą firmą? Czy to rzeczywiście salon Kross'a z prawdziwego zdarzenia, czy tylko sklepik internetowy... czy może jakaś kombinacja alpejska? Proszę o pomoc i wszelkie informację o tej firmie. Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milman Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jak wybrać odpowiedni rower? - internetowy sklep rowerów kross - Ciechanów Witam Czy ktoś z forumowiczów kupował już coś w sklepie internetowym pgbikes.pl? Na ich stronie jest podany adres w Ciechanowie. Piszą, że są autoryzowanym dealerem Kross'a (autoryzowany salon), ale korespondencja przychodzi z jakiegoś darmowego konta na wp. Jeśli muszą coś sprawdzić na magazynie, to mogą to zrobić dopiero następnego dnia (nie wiem, czy taki duży jest magazyn, czy jest tak daleko, że potrzebują jednego całego dnia na to, aby pójść do magazynu i coś sprawdzić...). Na stronie internetowej sklepu nie ma żadnej informacji na temat danych rejestracyjnych firmy... Trochę to dziwne, skoro jest to autoryzowany dealer (salon) firmy Kross, to powinno być chyba wszystko jasne, czarno na białym. Na stronie Kross'a w prawdzie są wymienieni na liście dealerów, ale po bliższym kontakcie mam jakieś takie mieszane uczucia... Czy ktoś miał już do czynienia z tą firmą? Czy to rzeczywiście salon Kross'a z prawdziwego zdarzenia, czy tylko sklepik internetowy... czy może jakaś kombinacja alpejska? Proszę o pomoc i wszelkie informację o tej firmie. Będę wdzięczny Witam, Ja kupowałem rower u nich na miejscu, obsługa była profesjonalna. Miałem problem tylko do nich zadzwonić i porozmawiać, widocznie mają co robić.... albo ktoś leniuchuje hehe... W każdym razie stronkę http://www.pgbikes.pl mają fajną, ale faktycznie nie ma konkretnych info. co do wysyłki. Salon to nie jest, raczej porządny sklep, który nie zawsze ma wszystko na magazynie, stąd też pewnie musisz poczekać. pzdr. milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.