LUTY123 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 witam mam problem z moimi amortyzatorami po prostu mają one skok 130mm a uginają się dużo mniej myślę że musze je odpowietrzyć ale nie wiem jak. (amortyzatory czyszczę i psikam Brunoxem przed każdą jazdą ) jeśli wiecie jak to zrobić proszę o pomoc i wytłumaczenie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Odpowietrzyć ? WTF ? Myślę że musisz wyjąć elastomer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUTY123 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 czyli co? możesz mi wytłumaczyć co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Otwierasz amortyzator(musisz znaleźć jak to się robi) i w sprężynach będziesz miał takie rurki, plastiki - trzeba to wyjąć i od nowa poskręcać amor:) Przy okazji rozkręcania możesz mu zrobić serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.