KuBu Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam! Chciałbym zakupić amortyzator do ok 200 zł wiem że to nie dużo ale planuje wymienić rower na nowy za ok 2 lata dla tego nie chce wkładać w niego dużo pieniędzy, a stary mnie denerwuje bo się tłucze i zaobserwowałem luzy. Jaki moglibyście polecić amor. Głównie jeżdżę po lesie, kamieniach (ale to mało istotne przy tych kosztach) Posiadam rower merida sub 20v, amor sr sontour. Wzrost 178cm waga 70kg Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jesli niedlugo wymieniasz rower to warto inwestowac w amortyzator? Za 200 zeta nie masz wielkiego wyboru nowych moze popatrz uzywane. Poszukaj, wybiez kilka i wtedy pytaj. Moze jakis XCM/ XCR Suntour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuBu Napisano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 sens to może i jest bo prawdopodobnie oddam go siostrze.. ile kosztuje amortyzator z 2 kartidżami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hammurabi Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Jeżeli będziesz zainteresowany, to prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będę sprzedawał zadbanego RS Dart2 - do Twojego wzrostu i wagi powinien być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.