vienio Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Witam, mój pierwszy post wiec witam wszystkich, od kilku lat posiadam rower GTiX Currara WILEX - produkty w kategorii Rowery model prawie taki jak w załączniku za wyjątkiem hamulca przedniego, w moim jest tarczowy. Ostatnio poczułem bakcyla na jazdę na rowerze i pomyślałem o zamianie na coś lepszego. Po przeczytaniu forum zauważyłem że większość z Was w cenie ok 1000zł poleca markę Kands, po przejrzeniu ofert na allegro wyłapałem model Maestro http://allegro.pl/kands-maestro-wypasiona-wersja-full-alivio-i2361912061.html, który by mi odpowiadał, jazda 90% asfalt. Pytanie czy jest sens zamienić tego GTiX na Kands Maestro? czy odczuję dużą różnicę? czy szukać czegoś w większej kwocie?
Mod Team michuuu Napisano 30 Maja 2012 Mod Team Napisano 30 Maja 2012 Nie wnikając w szczegóły wyposażenia na asfalt bardziej nadaje się rower crossowy na kołach 28" np.Maestro. Na forum są zwolennicy tej marki, poszukaj opinii.
ukers Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 na asfalt ten Kands na pewno będzie zdecydowanie lepszy niż to co posiadasz ,różnicę na pewno odczujesz
Schwefel Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Pewnie, że warto. Po przesiadce z makrokesza na crossa poczujesz niezły przyrost mocy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.