MlodyBarney Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam, posiadam hamulce takie jak w temacie zostały one kupione dokładnie rok temu, niestety od jakiegoś tygodnia cieknie mi z tylnego tłoczka. Słyszałem, że Shimano swój osprzęt daje 2 lata gwarancji... jak mam postąpić w takiej chwili...? Hamulce kupiłem w sklepie u mnie w mieście chyba mam nawet rachunek. Mam udać się do tego sklepu czy bezpośrednio do Shimano czy podlega gwarancji? nietety rachunku nie potrafie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No jak nie masz rachunku nici z gwarancji. Na szczęście uszczelki tłoczka do hamulców Shimano można dorobić. Poczytaj tutaj: http://www.rowerowepodhale.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=145:serwis-tarczowek-shimano-br-m535&catid=52:warsztatowe&Itemid=108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg000 Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Skontaktuj sie z Shimano, wytlumacz kiedy i gdzie kupiles sprzet a jesli jest numer seryjny to powinni przynajmniej sprawdzic date produkcji- moze byc ciagle ponizej 2 lat. Zobacz co powiedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.