Bester Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Witam, co o tej oponie sądzicie? cena ich dość przystępna tylko chciałbym zapytać ogólnie czy opłaca sie to brac? jeżdżę DH ale raczej po suchym , nie lubie jeździć po mokrym, na suche to bedzie dobra oponka??? EDIT: ewentualnie jaka inna oponka by była dobra?? muddy mary też są fajne, co myślicie? pls o rade
Airsofter Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Swampy ogólnie na błoto choć mam przecieki że można fajnie śmigać na nich po piasku Muddy Mary też mi się podoba i opinie na Dh-zone ma ciekawe. Ja do na suche dorzucił bym Highrollera lub Highrollera II i Miniony. U mnie jak będą kupowane opony do roweru który składam to będę brał HG II na przód i Muddy Mary na tył
koziakaka Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 imo powinny miec bloto, zeby sie zaglebic i pracowac tak jak zostaly zaprojektowane. twardy piasek to nie to samo
Bester Napisano 31 Maja 2012 Autor Napisano 31 Maja 2012 czyli co wybrać? kurde taki mam mętlik ze nie wiem którą brać , muddy mary ma podobno duże opory toczenia tak ? w najblizszym czasie bede wyjezdzal w trasy bo do teraz jezdziliem po moich okolicach, także korzenie nie uniknione , więc Highroller odpada raczej, najbardziej mnie przekonują minion DH , co sądzicie? EDIT: a może shwalbe albert??
koziakaka Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 maxxis minion, tioga factory? panaracer cinder? maxxis ardent? bez pogrubienia, nie mogle wylaczyc
kadargo Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 Continental Petrol. Bardzo uniwersalne z doskonałą przyczepnością na zakrętach.
Bester Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Napisano 1 Czerwca 2012 spotkałem kumpla z okolicznej miejscowości i on ma wlaśnie swampthingi i mówił ze na suchym też dobrze sie trzymią a nawet bardzo dobrze, a na mokrym jak on to określił "miód" brać je?? powinny sie sprawdzić nie ?
Airsofter Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 To spróbuj od niego pożyczyć te opony na jeden dzień- przekonasz się czy się dobrze trzymają
Bester Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 dobra ok zdecydowałem sie na swampthingi zobaczymy co to bedzie , kolega mnie zapewniał ze bede zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.