Skocz do zawartości

[opona] maxxis Swampthing

Bester

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

co o tej oponie sądzicie? cena ich dość przystępna tylko chciałbym zapytać ogólnie czy opłaca sie to brac?

jeżdżę DH ale raczej po suchym , nie lubie jeździć po mokrym, na suche to bedzie dobra oponka???

EDIT: ewentualnie jaka inna oponka by była dobra?? muddy mary też są fajne, co myślicie? :D

pls o rade :D

Napisano

Swampy ogólnie na błoto choć mam przecieki że można fajnie śmigać na nich po piasku ;) Muddy Mary też mi się podoba i opinie na Dh-zone ma ciekawe. Ja do na suche dorzucił bym Highrollera lub Highrollera II i Miniony. U mnie jak będą kupowane opony do roweru który składam to będę brał HG II na przód i Muddy Mary na tył ;)

Napisano

czyli co wybrać? kurde taki mam mętlik ze nie wiem którą brać , muddy mary ma podobno duże opory toczenia tak ?

w najblizszym czasie bede wyjezdzal w trasy bo do teraz jezdziliem po moich okolicach, także korzenie nie uniknione , więc Highroller odpada raczej,

najbardziej mnie przekonują minion DH , co sądzicie?

EDIT: a może shwalbe albert??

Napisano

spotkałem kumpla z okolicznej miejscowości i on ma wlaśnie swampthingi i mówił ze na suchym też dobrze sie trzymią a nawet bardzo dobrze, a na mokrym jak on to określił "miód" brać je?? powinny sie sprawdzić nie ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...