BONUS Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Kupiłem z myślą o samotnych wycieczkach rowerowych dobre słuchawki oraz odtwarzacz. Czy słuchacie radia albo muzyki w czasie jazdy? Oczywiście NIE za głośno aby słyszeć otoczenie Pytam o to bo mam rower od 5 lat i wcześniej jeździłem tylko z własnymi myślami, teraz chciałbym je czymś zagłuszyć i zastanawiam się czy to dziwne czy normalne na rowerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Z tego co widze to mi się zdaje że normalne...Ja bym osobiście sam coś słuchał ale nie chce mi się kupywać zestawu słuchawkoego do telefonu aby radia posłuchać z którym potem jest problem o zasięg... To na drogach a jak w lesie czy gdzieś to słucham jak wiatr hałasuje, ptaki śpiewają i rower się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?show...=7504&hl=muzyka Szukajka nie gryzie ani nie drapie ... I dlaczego akurat w "Odzieży" ? Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.