bartekr Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Witam, jestem nowy na forum. Jesli cos tutaj pokrecilem prosze o sprostowanie. Niestety pisze bez Polskich znakow bo dzialam na angielskim Win... Ja do Was szanowni Koledzy pisze z pytaniem zmiany opon. Posiadam Kellys Coach model 2010r. Mam tam kola 28 cali i oponki KELLYS Softline 700x38C Bede wymienial cale kola ale nie o tym mowa. Poszukuje opon tylko na asfalt i nie maja to byc slicki. To co zwrocilo moja uwage wizualnie to opona 1,5 maxxis detonator. Z tego co widzialem nie ma takowych na allegro...( chyba jest stara ). Nie znam sie na tym sprzecie tak jak Wy wiec prosze was o dobra rade co kupic. Maja miec naciecia i dosc maly opor toczenia a zarazem nie maja kosztowac tyle co 1/4 roweru Dziekuje za poswiecony mi czas i pozdrawiam.....
Mod Team michuuu Napisano 29 Maja 2012 Mod Team Napisano 29 Maja 2012 http://www.cyklotur.com/pl-PL/produkt/1858/312/Uniwersalne/Opona_SCHWALBE_HURRICANE
bartekr Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Opona SCHWALBE HURRICANE Wlasnie kolego szukam opon bez wystajacego bieznika, takie mam teraz. Szukam opon gladkich z nacieciami, cos jak przy motorach szosowych......
Shanex Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 maxxis detonatory są na allegro. http://allegro.pl/sl...2377381204.html musisz w wyszukiwarce po prostu wpisać zamiast " , " to " . " jeśli coś tańszego potrzebujesz to Kenda Kwest. ( wiele pozytywnym opinii na Forum ) aha, detonatory to przecież masz slicki..
bartekr Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Moze zle rozumie pojecie "nacinane" i ''slicki'' w slangu rowerowym Myslalem ze slick to takie calkiem golas bez zadnych bieznikow naciec itd... A ta kenda nawet dosc taka ciekawa Jak z przebijalnoscia takiego kapcia ?
Shanex Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Moze zle rozumie pojecie "nacinane" i ''slicki'' w slangu rowerowym Myslalem ze slick to takie calkiem golas bez zadnych bieznikow naciec itd... A ta kenda nawet dosc taka ciekawa Jak z przebijalnoscia takiego kapcia ? W mym przekonaniu każda opona powinna mieć coś trochę przynajmniej bieżnika. Co do Kendy to mam ją zamiar dopiero kupić. Nie kupuje Detonatora, ponieważ jak dla mnie zbyt drugi. ( Jeszcze nie pracuje ) Dlatego myślę, że mi Kendy Kwesty wystarczą. Jeśli masz gotówki trochę więcej, to zainwestuj w te Detonatory. Niby lżejsze i po prostu lepiej łapią się drogi w różnych warunkach atmosferycznych. Na forum wiele razy były poruszane tematy na temat każdej z tych opon, wystarczy poszukać. Z pewnością lepiej przedstawili to użytkownicy, którzy mili już do czynienia z tymi gumkami. aha, sorry za zły link. Podałem Ci chyba do oponek 26" ----------------------------------------------------------------------- Proszę bardzo, poczytaj sobie ;D http://www.forumrowe...xxis-detonator/ w tej "mini" ankiecie więcej głosów otrzymał maxiss
bartekr Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 Albo nie umiem szukac albo nie ma detonatorow n 28 cali :/ Jesli sa prosze o jakis link...
wojtasin Napisano 30 Maja 2012 Napisano 30 Maja 2012 Są, na przykład w bikeserwisie. Ale jeśli chcesz 1,5 cala, to nie da rady, nie ma takich na 28"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.