Skocz do zawartości

[Forumowe naklejki] - głosowanie

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? wersj? naklejki na amortyzator kupi?by?/kupi?aby??

• A1 - z?batka
      22
    • B1 - góry
      62

Rekomendowane odpowiedzi

Temat naklejek na ramę mamy już załatwiony. Będą 2 wersje, jedna na ramą jasną, druga na ciemną (z białą otoczką).

1 wersja logo%20na%20czarnym%20bez%20obrysu.jpg

2 wersja logo%20na%20bialym%20z%20obrysem.jpg

Pozostaje kwestia naklejki na amortyzator/sztycę. Do wyboru 2 wersje A1 i B1.

Głosujemy poprzez ankietę. Wszystkie posty nic nie wnoszące do tematu będą usuwane.

ost.jpg

Fajny pomysl! Zglaszam gotowosc zakupu;) Jesli chodzi o naklejki na amor / sztyce to osobiscie podoba mi sie wersja B1 - fajne na rowery gorskie - ciekawe polaczenie zebatki i gor...moze gdyby ta opcja przeszla warto byloby zrobic jeszcze wersje miejska? Cos ze szkicem drogi zeby zadowolic "asfalciarzy"? Wiem ze samo rzucanie pomyslow kazdemu wychodzi najlepiej, ale niestety moje zdolnosci komputerowo-plastyczne sa bliskie zeru...

POZDRo-:ver

Ja mam jeszcze takie pytanie- przy wersji z białym outlinem jest on dość wąski, taka obramówka, tak? A jak z czarnym? To będzie taki prostokąt?

Swoją drogą pytanie powinno być o góry bądź kwadrat- zębatki są przecież w obu wzorach.

witam nie bardzo wiem gdzie moge zadawać pytania bo jestem nowy a chce się poradzić w sprawie zakupu roweru, czy ktoś może mi pomóc?

Tak pomogę. Rowery/ramy Zakup roweru z przedziału cenowego. Czytaj regulamin.A i nie chciał bym być teraz w twojej skórze.

Co do naklejek: Fajny pomysł. Te na sztyce z górami są świetne. Na pewno sobie kupię, ile sztuk to już kwestia ceny :icon_wink: Jak dobrze pójdzie to wszystkie trzy rowery będą miały komplet naklejek. A może i rowerek brata :033:

Pisye z wegierskiego i'maca z wegierskim slownikiem i klawiatura, prosye modow nie banowac mnie ya bledy :)

Moje projekty robilem niestety na szybko (2h na wszystko) wiec sa niewykoncyone, szkoda ze nie mialem wiecej czasu. Co do przybrudzonego logo, chcialem sprobowac, roznie ludyie przujmuja takie pomysly.

Wiadomo, ze co nagle to po diable.

Ledwo dorwalem kompa wiec rozstrzygnie sie beze mnie, na pewno ydecyduje wiekszosc.

Pozdrowienia z Diosd (czy jakos tak) OMG ta klawiatura to masaka ÉáőóüöíÓáúőőőéűőéöóü--- o znalazlem myslnik :)

Gość saymon81
A jak z czarnym? To będzie taki prostokąt?

Nie, obrys będzie po kształcie, czyli jak dla wersji jasnych.

Cos ze szkicem drogi zeby zadowolic "asfalciarzy"?

Kolejna wersja? Nie widzę tego.

zastanawia mnie to,w jakim czasie po zakonczeniu ankiety... w jakim czasie ruszy produkcja

Co i jak robimy dalej ustalimy po ankiecie.

Chciałbym wszystko drukować jak najszybciej, ale trzeba:

1) potwierdzić cenę dla konkretnej wersji,

2) ustawić temat z listą,

2) zebrać zamówienia,

3) zebrać chociaż 50% funduszy, (istnieje opcja że będę w stanie założyć za druk, ale...patrz pkt 1)

4) zlecić druk w konkretnej ilość (minimum 100szt każdej naklejki - 400szt) przypuszczam że i tak się rozejdą. Sam wezmę z 10szt.

5) czekać na wydruki,

6) rozsyłać.

Tak mniej więcej to widzę.

Użytkownik Darek1990 dnia 29 maj 2012 - 19:31 napisał zastanawia mnie to,w jakim czasie po zakonczeniu ankiety... w jakim czasie ruszy produkcja Co i jak robimy dalej ustalimy po ankiecie. Chciałbym wszystko drukować jak najszybciej, ale trzeba: 1) potwierdzić cenę dla konkretnej wersji, 2) ustawić temat z listą, 2) zebrać zamówienia, 3) zebrać chociaż 50% funduszy, (istnieje opcja że będę w stanie założyć za druk, ale...patrz pkt 1) 4) zlecić druk w konkretnej ilość (minimum 100szt każdej naklejki - 400szt) przypuszczam że i tak się rozejdą. Sam wezmę z 10szt. 5) czekać na wydruki, 6) rozsyłać. Tak mniej więcej to widzę

mysle ze do wakacji czyli 22(?) czerwca sie wyrobimy z pierwszą serią wysyłki ;)

tzn bardzo bym tego chcial :D

Gość saymon81

co do daty to nie chce się wypowiadać. za dużo zależy od drukarni i naszego zorganizowania.

wszystko w swoim czasie :)

@ElDiablo -1,5 dioptri mam także może mi się wydawać ze cos widze ;)

Wg. mnie jedyna słuszna naklejka na amor czy sztycę(jak kto woli) to A1 czyli zębatka.Co do wersji miejskiej to powiem tak,że ja poruszam się po drogach miejskich i jakoś ani zębatka ani góra nie zmienią tego. Rower jest rowerem nieważne jakim jest i do czego przeznaczony to i tak samo traktujmy sprawę naklejek. Jeżeli cena będzie adekwatna do jakości to również dokonam ich zakupu.

4) zlecić druk w konkretnej ilość (minimum 100szt każdej naklejki - 400szt) przypuszczam że i tak się rozejdą. Sam wezmę z 10szt.

Dałam taką skromną propozycję we wcześniejszym temacie, który jednak został zamknięty. Ażeby w przypadku kupna pojedynczej naklejki danej wersji dorzucać drugą taką samą (tak na zapas), myślę, że to 40gr nikomu i tak różnicy nie zrobi, bo za przesyłkę płacimy przecież tylko raz. Czyli koszt pierwszej: 80gr (w tym mamy dwie), a każda następna z tej samej serii już 40gr. (Ceny orientacyjne z posta Saymona).

Wtedy na przykład zamiast 100 użytkowników, wystarczy uzbierać 50. Chyba, że będzie duży popyt, to nie ma sensu.

Gość saymon81

w sumie racja, zobaczymy na liście chętnych po ankiecie.

ze wszyskim wstrzymajmy się do końca ankiety, bo znow zapelniamy niepotrzebnie temat.

Gość saymon81

Na to wygląda.

Tak czy siak jutro biorę się za przygotowanie do druku.

Zdecydowanie B1, A1 raczej nie ma już szans.

Trochę mało zainteresowanych. 68 głosów.

Czy to będzie mieć przełożenie na zamówienia?

Zobaczymy.

no tak,ale zwróć uwage że przygotowanie ciuchów i naklejek to co innego,na ciuchy potrzeba dużo więcej czasu na przygotowanie i produkcje niż na naklejki.nie kwestionuję tu w żaden sposób pracy i zaangażowania Szymona,ukłony dla Ciebie za chęc i włożoną pracę ;) ale myśle że 22 czerwca jest terminem jak najbardziej realnym na pierwszą serię ;):D

Gość saymon81

Też tak uważam. Zwłaszcza że temat wzoru już prawie zamknięty.

Teraz będziemy zaczynać lot po punktach.

1) potwierdzić cenę dla konkretnej wersji, 2) ustawić temat z listą, 2) zebrać zamówienia, 3) zebrać chociaż 50% funduszy, (istnieje opcja że będę w stanie założyć za druk, ale...patrz pkt 1) 4) zlecić druk w konkretnej ilość (minimum 100szt każdej naklejki - 400szt) przypuszczam że i tak się rozejdą. Sam wezmę z 10szt. 5) czekać na wydruki, 6) rozsyłać.

Damy radę, tylko trzeba będzie spiąć poślady przy liście :P, bo bez tego nie będę wiedział ilu chętnych i na jakie naklejki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...