Seb Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam. Krótko opiszę testowany przeze mnie model pompki. Od ponad roku posiadam wyżej wymienioną pompkę kelly's KP-201 Zdjęcie ukradzione z jakiejś stronki: Trochę danych z jakiejś stronki: - minipompka wykonana ze stopu aluminium - rączka typu T-handle dla wygodniejszego użytkowania - zamknięcie wentyla za pomocą dźwigni - uniwersalna do wentyli typu F/V (cienki)/ A/V (autowentyl) - wyposażona w uchwyt pod koszyk na bidon - wykończenie w matowym kolorze szaro-złotym Powiem szczerze, że pozytywnie mnie ta pompka zaskoczyła wykonaniem i działaniem, jak na pompkę, którą kupiłem w wyprzedaży za 15 PLN - w sklepach kosztuje ok. 30 PLN Pompka jest średniej wielkości, ale pompuje się nią dość szybko i bardzo przyjemnie. Pompka działa lekko i co najważniejsze wygląda całkiem fajnie na żywo. Jak to zazwyczaj z takimi pompkami więcej niż ze 3-3,5 atmosfery się nie nabije a przynajmniej mi się nie chciało więcej bić w koło bo nie potrzebuję się męczyć niepotrzebnie. Do nabijania kół mam stacjonarnego Topeak'a Podsumowując jak ktoś chce sobie kupić tanią i w miarę dobrą pompkę to mogę ją polecić kosztuje niewiele ale za to jest dobra. Pozdrawiam Seb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszma Napisano 30 Maja 2012 Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Najwiekszy jej plus to rozmiar - bez problemu miesci sie w trojkatnej torbie na ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MBK Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dokładnie rozmiar jej jest wielkim atutem spokojnie można napompować powietrze w trasie dobry stosunek ceny do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi