Pawel9 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Witam ! Zamierzam zakupić komplet kół 26'' do 200 zł. Niestety, problemy finansowe nie pozwalają mi na większe pole manewru. http://allegro.pl/extra-tanie-kola-joytech-przod-tyl-2120g-ctbike-i2341318158.html Prosiłbym was o oponie co o nich myślicie, czy są warte tzw. ceny Pozdrawiam
goncik Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Mam pewne wątpliwości czy za 169 zł będziesz miał koła obrabiane CNC i obrobione termicznie (T6). Ciekawe też jakie właściwości ma Alu 6063 w porównaniu do 6061 czy 7005. Za pewne do profesjonalnej jazdy sportowej też słabo się nadają A tak pomijając opis z aukcji to za taką cenę nie ma co się spodziewać finezji... koła za pewne kręcą się, są cięższe niż inne, a o firmie JoyTech słyszałem Wymiary felg - szerokość wysokość to tak standardowo, ale opon 2,6 to już bym nie założył, raczej coś 1,9-2,1 cala. Czy się za bardzo nie decentrują to dowiesz się jeżdżąc na nich. Jak to się mówi... wyjdzie w praniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.