bigos97 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam, zastanawia mnie czy mogę do manetek M660 wrzucić telewizorki od XT ? Czy to będzie razem działać ? Robię to chyba z tego względu że nie mam telewizorków a nie ukrywam że wolałbym napis XT, jeśli nie zadziała kupię SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Wydaje mi się że powinno działać, rozstaw śrubek jest taki sam a sam TV to tylko jeden bolec i tyle. Według mnie nie powinno być problemu, pozostaje kwestia dostania samych telewizorków od XT - może być z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Znajdzie się na allegro ktoś na pewno, lub z forum Wypróbuję i dam znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 mimo wszystko nie pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Andrew , wyjaśnij co i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 sory, pomyliłem z deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A jakbys jednak zrezygnowął z TV XT ... mogę rozważyć sprzedaż moich TV SLX ... ktore raczej nie zagoszczą na moim kokpicie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.