Sadek Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam, niedawno kupiłem rower i chciał bym się nim wybrać w jakieś ciekawe miejsca ale wszędzie są jedynie informacje o ścieżkach rowerowych, a rowerem i bez specjalnych ścieżek da się praktycznie wszędzie dojechać. Mi jednak chodzi bardziej o ciekawe miejscówki takie jak np. stare budowle, ciekawe widoki gdzie warto by było pojechać rowerem i przy okazji porobić ciekawe zdjęcia. Myślę że każdy kto zna takie miejsca mógł by się tym podzielić. Ja np mieszkam w trójmieście i z chęcią dowiem się gdzie są takie miejsca. Pozdro Sadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVANVII Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam, niedawno kupiłem rower i chciał bym się nim wybrać w jakieś ciekawe miejsca ale wszędzie są jedynie informacje o ścieżkach rowerowych, a rowerem i bez specjalnych ścieżek da się praktycznie wszędzie dojechać. Mi jednak chodzi bardziej o ciekawe miejscówki takie jak np. stare budowle, ciekawe widoki gdzie warto by było pojechać rowerem i przy okazji porobić ciekawe zdjęcia. Myślę że każdy kto zna takie miejsca mógł by się tym podzielić. Ja np mieszkam w trójmieście i z chęcią dowiem się gdzie są takie miejsca. Pozdro Sadek Mieszkasz w województwie pełnym bardzo ciekawych miejsc. Poszukaj sam w internecie ! http://www.zamiasto.com.pl/szukaj_woj,pomorskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apaula Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Jak już sobie kupiłeś rower, to teraz możesz zaopatrzyć się w mapy turystyczne albo jakiś przewodnik/przewodniki dla obszaru, który Cię interesuje. Np. tutaj masz mapy i przewodniki po woj. pomorskim. Na mapach są zaznaczone ciekawe miejsca (czasami opisane na odwrocie). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.