Bikermen Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Zapowiada się deszczowa pogoda w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Bikermen to Ty Ursusek...? kurde teraz patrze i to Ty! tęskniłem za Tobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Devilek to pod Kościołem Mariacki o 7:50, a potem zgarniamy Gosię spod tego skrzyżowania w Ochojcu przy Broniewskim: http://skroc.pl/0113 o 8:15-8.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 przypominam ze dla wszystkich zainteresowanych wycieczka do Pszczyny zbiorka na parkingu przy Stargancu o 8:45 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Panowie i miłe panie ja wymiękam.Prognozy są pesymistyczne,na każdej którą czytam na Śląsku ma padać deszcz.Nie jestem z cukru ale mam w pamięci wyjazd do Krakowa w 2010 roku,d Jaworzna do samego Krakowa padał deszcz,a właściwie była ulewa.Drobny deszczyk to pół biedy,ale porządny deszcz to już naprawdę problem.Nie chcę uprawiać czarnowidztwa,ale ja mam przykre doświadczenia.Życzę aby prognoza się nie sprawdziła .Czekam na jakieś fotki z wyprawy.Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Dziś i wczoraj też miało padać, a wyszło jak wyszło, że nie pada, oby tak dalej było. Bo jak będzie padać to i mnie też nie zobaczycie, cała frajda z jazdy zniknie i pozostanie udręka jazdy w deszczu. W tym roku to już przerabiałem i wierzcie mi nie ma sensu jak bd padać jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 jesli bedzie padac to nie ma sensu jechac , ja bede na miejscu zbiorki bez wzgledu na pogode , jesli ktos przyjedzie a bedzie lało to wspolnie zdecydujemy co dalej a wiec do jutra panie i panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 z pogody wynika, że ma padać między 7-9, a potem bd słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 A ja myślę że pogogda będzie oki , trzeba się dobrze nastawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 To co Irek pod Biedronką na Podlesiu cie zgarniamy o 9.10 ??? Jest i pogoda, to Grzegorz na Stargancu sie widzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 tak jak pisałem 9 odjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Podziękował za wypad, mi tam wyszło lekko 155km nie wiem jak wam, ale mi jeszcze trochę sił zostało by jechać dalej, ale że tak późna godzina to sobie odpuściłem. Relacja z wypadu dzisiejszego: http://gizmo201.bikestats.pl/730353,Deszczowa-PszczynaGoczalkowiceBolinaWPKiW.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Równiez dziekuję za udany wyjazd , było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 http://devilek.bikestats.pl/730515,Kato-Pszczyna-Kato-i.html Moje takie tam Dziekuje Wam bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Irek, powiedz lepiej kiedy Zakopiec atakujesz :> ? Mnie dzis odbilo i objechalem okolice Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Tez dziekuje. Trasa bardzo fajna .Pomimo nieciekawego samopoczucia z rana jakos dałam rade ;D Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja tez dziekuje wszystkim za wspaniałe towarzystwo w trakcie jazdy , pogoda nam dopisała mimo iz kilka razy przelotnie zaczoł podac deszcz . Chciałem podziekowac moim kolegom Krzysiowi i Sławkowi poniewaz to była wyprawa zycia jak dla nich i dali rade . Zrobiłem kilka fotek , zapraszam do ogladania. https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/Pszczyna20120609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Irek, powiedz lepiej kiedy Zakopiec atakujesz :> ? Mnie dzis odbilo i objechalem okolice Łodzi Dobre pytanie ale to raczej lipiec mask sierpień ,stawaim na początek na dwa dni z pauza w Pewli Ślemieńskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.