Skocz do zawartości

[Pszczyna] 9 czerwiec

grzegorzkm

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i miłe panie ja wymiękam.Prognozy są pesymistyczne,na każdej którą czytam na Śląsku ma padać deszcz.Nie jestem z cukru ale mam w pamięci wyjazd do Krakowa w 2010 roku,d Jaworzna do samego Krakowa padał deszcz,a właściwie była ulewa.Drobny deszczyk to pół biedy,ale porządny deszcz to już naprawdę problem.Nie chcę uprawiać czarnowidztwa,ale ja mam przykre doświadczenia.Życzę aby prognoza się nie sprawdziła :).Czekam na jakieś fotki z wyprawy.Pozdrower.

Dziś i wczoraj też miało padać, a wyszło jak wyszło, że nie pada, oby tak dalej było. Bo jak będzie padać to i mnie też nie zobaczycie, cała frajda z jazdy zniknie i pozostanie udręka jazdy w deszczu. W tym roku to już przerabiałem i wierzcie mi nie ma sensu jak bd padać jechać

Ja tez dziekuje wszystkim za wspaniałe towarzystwo w trakcie jazdy , pogoda nam dopisała mimo iz kilka razy przelotnie zaczoł podac deszcz .

Chciałem podziekowac moim kolegom Krzysiowi i Sławkowi poniewaz to była wyprawa zycia jak dla nich i dali rade . Zrobiłem kilka fotek , zapraszam do ogladania.

https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/Pszczyna20120609

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...