grzegorzkm Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam Jade z kumplami z pracy do Pszczyny , terminu niestety nie moge przełozyc i musi byc to ten dzien , plan wypadu moze jedynie po krzyżować pogoda w postaci mocnego deszczu , tempo lajtowe , długość trasy to ok 50 km w 1 strone z Katowic , kto nie da rady jechac z ppowrotem na rowerze zawsze moze wsiasc w pociag , poznałem kilka osob z grupy Skorpiona i te osoby serdecznie zapraszam jak i oczywiscie tych , których nie znam . Miejsce zbiorki podam pozniej jak zobacze skad sa chetne osoby ( o ile ktos bedzie) . Godzina to mysle ze 8 czy 9 bedzie ok , ale to za tydzien i jak beda osoby zainteresowane. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Cześć. Ja się piszę aczkolwiek, problem jest czy będę mieć w tym dniu wolne. To się okaże. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja już w tym roku byłem w Pszczynie, ale bardzo chętnie nie wiem skąd wziąłeś te 50km. Mi tam wyszło 41km w jedną stronę, a w drugą 46km przy nadłożeniu trochę. Średnio jest 43km do Pszczyny jeśli jedziesz szlakiem czarnym/czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Biker, a może Ty mieszkasz w centrum Katowic do którego jest dodatkowe 10km... Głupio mówisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 pisze wyraźnie, że z Katowic, nie wspomina, że z Świętochłowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 pisze wyraźnie, że z Katowic, nie wspomina, że z Świętochłowic biker ja tez byłem w tym roku i wyszło mi dokładnie 100 ale nie bede sie sprzeczał o kilka km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mi było trudno dobić do tej setki wtedy .Zrobiłem jeszcze Starganiec i jakieś koło wtedy bo jakiś skrót na Pszczynę znalazłem i może dlatego tak trudno było mi dobić do tej setki wtedy. Z resztą zobaczy się ile wyjdzie tego dystansu wtedy nie bd już wątpliwości żadnych, tylko zależy to od tego jak pojedziemy P.S. z tb zawsze dobrze się jedzie więc się pisze na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja już w tym roku byłem w Pszczynie, ale bardzo chętnie nie wiem skąd wziąłeś te 50km. Mi tam wyszło 41km w jedną stronę, a w drugą 46km przy nadłożeniu trochę. Średnio jest 43km do Pszczyny jeśli jedziesz szlakiem czarnym/czerwonym Może Ci licznik przekłamuje ?,mnie zawsze wychodziło ponad 100 km gdy jechałem do Pszczyny i mam licznik GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Nie przekłamuje, to zależy skąd się jeszcze startuje, bo ja startuje z Francuska/ Warszawska w Kato i wtedy wychodzi te 43km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Nie przekłamuje, to zależy skąd się jeszcze startuje, bo ja startuje z Francuska/ Warszawska w Kato i wtedy wychodzi te 43km Ja zazwyczaj startuję z pod teatru Wyspiańskiego i wychodzi około 50 km.Mogą wystąpić pewne rozbieżności,zależy którędy się jedzie.Przez Studzienice wychodzi inaczej niż jadąc przez Piasek.Do Pszczyny można dojechać kilkoma drogami i pewnie dlatego są takie różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 I bedą sie kłocic o pare kilosow qrde... ;D pisac kto jedzie Ja sie pisze jakby co, ale muszą byc co najmniej 4 postoje znając życie braknie mi wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 I bedą sie kłocic o pare kilosow qrde... ;D pisac kto jedzie Ja sie pisze jakby co, ale muszą byc co najmniej 4 postoje znając życie braknie mi wody Tylko 4 postoje ? Wody Ci nie braknie, czego innego takze nie Na chwile obecna, jestem na tak, ale nie mowie 100%, bo roznie bywa w zyciu rowerzysty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 napisałem posta tak wczesnie zeby ten kto chce zaliczyc ta fajna traske ułozył sobie czas pod to , ja + 2 kolegow jestesmy pewniaki no chyba ze bedzie lało to sie zastanowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja chce setkę zrobić więc na Goczałkowice można jeszcze potem zajechać to jest dodatkowe 10km w obie strony. Nie ma co się kłócić o te parę kilometrów. Wiadomo, że przez Studzienice dalej jest, a przez Paprocany bliższej JAK będziecie mieli siły to można zakręcić na tą tamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wstepnie pisze się na wypad do Pszczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja też chętnie się wybiorę. Grzegorzkm widzę, że hardkorowo - w piątek wyprawa w góry a w sobotę Pszczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja też chętnie się wybiorę. Grzegorzkm widzę, że hardkorowo - w piątek wyprawa w góry a w sobotę Pszczyna zastanawiam sie nad piatkiem ale chyba tak zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Cześć. Jeśli chodzi o 9 czerwiec, to pracuje 8 dałbym rade. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Widać kusi cię ta Pszczyna bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 witam panie i panowie nadszedł czas zeby sie okreslic kto jedzie do Pszczyny , prosiłbym aby chetni sie wpisywali . Zbiorka 8:45 na Stargancu a konkretnie na parkingu samochodowym jesli komus nie pasuje miejsce to prosze o info pewnie sie dogadamy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Pisze się na ten wyjazd, Starganiec jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Mam tylko nadzieje, ze pogoda sie poprawi chociaz troche, bo jak na razie ... Na 95% jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Też jade No chyba że bedzie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Też jade No chyba że bedzie lało Nie bedzie padac, bedzie 25 stopni w sloncu, idealna pogoda dla rowerzystow Karpik nie jedzie, ale pogode zamowil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 To widać, że ekipa się całkiem fajna zbiera: Devilek, Gosia, Ja, Grzegorz i jego kumple z pracy, ciekawe ile nas będzie, czym więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.