Skocz do zawartości

[Pszczyna] 9 czerwiec

grzegorzkm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jade z kumplami z pracy do Pszczyny , terminu niestety nie moge przełozyc i musi byc to ten dzien , plan wypadu moze jedynie po krzyżować pogoda w postaci mocnego deszczu , tempo lajtowe , długość trasy to ok 50 km w 1 strone z Katowic , kto nie da rady jechac z ppowrotem na rowerze zawsze moze wsiasc w pociag , poznałem kilka osob z grupy Skorpiona i te osoby serdecznie zapraszam jak i oczywiscie tych , których nie znam .

Miejsce zbiorki podam pozniej jak zobacze skad sa chetne osoby ( o ile ktos bedzie) . Godzina to mysle ze 8 czy 9 bedzie ok , ale to za tydzien i jak beda osoby zainteresowane.

pozdrawiam

Ja już w tym roku byłem w Pszczynie, ale bardzo chętnie nie wiem skąd wziąłeś te 50km.

Mi tam wyszło 41km w jedną stronę, a w drugą 46km przy nadłożeniu trochę. Średnio jest 43km do Pszczyny jeśli jedziesz szlakiem czarnym/czerwonym

Mi było trudno dobić do tej setki wtedy .Zrobiłem jeszcze Starganiec i jakieś koło wtedy bo jakiś skrót na Pszczynę znalazłem i może dlatego tak trudno było mi dobić do tej setki wtedy. Z resztą zobaczy się ile wyjdzie tego dystansu wtedy nie bd już wątpliwości żadnych, tylko zależy to od tego jak pojedziemy

P.S. z tb zawsze dobrze się jedzie więc się pisze na to

Ja już w tym roku byłem w Pszczynie, ale bardzo chętnie nie wiem skąd wziąłeś te 50km.

Mi tam wyszło 41km w jedną stronę, a w drugą 46km przy nadłożeniu trochę. Średnio jest 43km do Pszczyny jeśli jedziesz szlakiem czarnym/czerwonym

Może Ci licznik przekłamuje ?,mnie zawsze wychodziło ponad 100 km gdy jechałem do Pszczyny i mam licznik GPS

Nie przekłamuje, to zależy skąd się jeszcze startuje, bo ja startuje z Francuska/ Warszawska w Kato i wtedy wychodzi te 43km

Ja zazwyczaj startuję z pod teatru Wyspiańskiego i wychodzi około 50 km.Mogą wystąpić pewne rozbieżności,zależy którędy się jedzie.Przez Studzienice wychodzi inaczej niż jadąc przez Piasek.Do Pszczyny można dojechać kilkoma drogami i pewnie dlatego są takie różnice.

I bedą sie kłocic o pare kilosow qrde... ;D

pisac kto jedzie :)

Ja sie pisze jakby co, ale muszą byc co najmniej 4 postoje :P

znając życie braknie mi wody :(

Tylko 4 postoje ? :D

Wody Ci nie braknie, czego innego takze nie ;)

Na chwile obecna, jestem na tak, ale nie mowie 100%, bo roznie bywa w zyciu rowerzysty ...

Ja chce setkę zrobić więc na Goczałkowice można jeszcze potem zajechać to jest dodatkowe 10km w obie strony. Nie ma co się kłócić o te parę kilometrów. Wiadomo, że przez Studzienice dalej jest, a przez Paprocany bliższej

JAK będziecie mieli siły to można zakręcić na tą tamę.

witam panie i panowie

nadszedł czas zeby sie okreslic kto jedzie do Pszczyny , prosiłbym aby chetni sie wpisywali .

Zbiorka 8:45 na Stargancu a konkretnie na parkingu samochodowym jesli komus nie pasuje miejsce to prosze o info pewnie sie dogadamy

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...