skorpion Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam i zapraszam ludzi z tego miasta na wypady i przejażdzki i dołączenie też do grupy w osobnym temacie.Kazdy z wypadów jest inny czyli sład trasa zapraszam piszcie na moje gg podane w moim profilu pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam i zapraszam ludzi z tego miasta na wypady i przejażdzki i dołączenie też do grupy w osobnym temacie.Kazdy z wypadów jest inny czyli sład trasa zapraszam piszcie na moje gg podane w moim profilu pozdrawiam Marcin Jeżeli ktos jest od nos ze swion i chce pojezdzic z kims z rejonu to pisac bo widza ze zaglądocie tu a cisza jakos pisac smiało jo nie gryza hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam ludzi z naszego miasta i zapraszam na mały wypadzik zapytacie gdzie ? to zależy ile nas bedzie dostosujemy razem to jakos by trzymało sie kupy.Wypad tak na godzine 11 12 bym planował miejsce możemy ustalic razem niestety mam tylko czas do godz 15 wiec jesli komus pasuje taki krótki wypadzik pisac pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jeżeli ktos jest od nos ze swion i chce pojezdzic z kims z rejonu to pisac bo widza ze zaglądocie tu a cisza jakos pisac smiało jo nie gryza hehe Sie bojom, że spuchnom, pierony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Sie bojom, że spuchnom, pierony. chyba ja a jo kolarz przeca nie ma ino zwykły laik co lubi jezdzic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Słyszałem, że w Katowicach zbiera się grupka amatorów i wspólnie trenują. Kiedyś znalazłem informację o nich, w necie, ale nie mogę teraz trafić. Gdybyś coś znalazł, napisz w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Grupka amatorow, chodzi ci o szosowcow czy mtb-kow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Słyszałem, że w Katowicach zbiera się grupka amatorów i wspólnie trenują. Kiedyś znalazłem informację o nich, w necie, ale nie mogę teraz trafić. Gdybyś coś znalazł, napisz w temacie. a ty na jakim kole jezdzisz kolarzówa ?? mtb ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Wazaa, w Kato jedyne co znam to IC i to gwarantuje Ci, że nie są amatorzy:P na szosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 IC znam bo uczestnicze w tej imprezie. Kazdemu polecam bo jest to wszystko profesjonalnie zorganizowane, z wozami i motorami technicznymi. Kazdy znajdzie dla siebie grupke osob z odpowiednim tempem dla siebie, bo pojawiaja sie tam rozni milosnicy kolarstwa, z roznymi mozliwosciami, w roznym wieku oraz kondycja. Polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Tak apropo tematu jest tu ktos ze swietochłowic pisac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Grupka amatorow, chodzi ci o szosowcow czy mtb-kow? a ty na jakim kole jezdzisz kolarzówa ?? mtb ?? IC, to jednak nie są amatorzy. Oglądnąłem film na YT i to nie dla mnie ściganie. Ja pomykam na góralu, ale dość intensywnie i czasem nachodzi mnie, żeby zahaczyć o konkretną grupę i sprawdzić co potrafię. Nieraz zdarzało mi się wyprzedzać kolarzówki i z tempa wychodziło, że raczej na grzyby nie jechali. Dlatego od razu skojarzyłem pytanie skorpiona. Nie chodzi mi o ściganie, zawody, a raczej formę treningu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Zgadza sie, jest czesc ludzi tam, ktorzy sa bardzo mocni i tempo w grupie czolowej wynosi srednio okolo 40km, ale sa inni, ktorzy rozpoczynaja przygode z kolarstwem, badz po prostu slabsi, ktorzy rownie probuja sprawdzic sie z najlepszymi na slasku. Ogolnie jesli ktos lubi kolarstwo szosowe to warto sie tam pojawic. Co do mtb, to chetnie z wami kiedys sie wybiore. Musze tylko doprowadzic go do porzadku, bo generalnie pomykam na szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 jak już śrub nie bede miał i kupie szoske to w przyszłym roku zawitam na IC...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Słyszałem, że w Katowicach zbiera się grupka amatorów i wspólnie trenują. Kiedyś znalazłem informację o nich, w necie, ale nie mogę teraz trafić. Gdybyś coś znalazł, napisz w temacie. Tutaj też możesz poczytać: http://pl-pl.facebook.com/pages/Wspólne-treningi-w-Katowicach/113056725446111 Zbierają się bodajże w każdy wtorek o godz. 18 pod pubem Wiocha na Muchowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dzięki, Nuke. Przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Tutaj też możesz poczytać: Powiększ swoje doświadczenie | Facebook Zbierają się bodajże w każdy wtorek o godz. 18 pod pubem Wiocha na Muchowcu Bodajze, czy na pewno ? Na rundke bym wyskoczyl z nimi, chocby z ciekawosci. ps. czyzby Paulina, kolezanka Filipa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Bodajze, czy na pewno ? Na rundke bym wyskoczyl z nimi, chocby z ciekawosci. ps. czyzby Paulina, kolezanka Filipa ? dokladnie ale ciii jo ci tego nie mówiłem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 siema nie jestem ze świonów, ale mom blisko z rudy śląskiej, jakby coś to moga dołączyć czasem na jakiś wekendowy wypad, ale jestem amator jakby co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Bodajze, czy na pewno ? Na rundke bym wyskoczyl z nimi, chocby z ciekawosci. ps. czyzby Paulina, kolezanka Filipa ? Zawsze możesz sprawdzić i potwierdzić czy, aby na pewno. Prawie-Paula, bo to różne imiona A co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 siema nie jestem ze świonów, ale mom blisko z rudy śląskiej, jakby coś to moga dołączyć czasem na jakiś wekendowy wypad, ale jestem amator jakby co . jo tyz amator hehe wiec ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Czekom dali na odzew ludzi od nos ze swion gg dali aktualny temat tyż wiec jesli chcecie zasilic noszo swiętochłowicko ekipa zapraszam bo w gupie raznij tym bardzij jak jedzie sie z ludzmi z innych rejonów raznij jechac z jednego miasta na miejce zbiorki pozdrawiom i czekom na wiadomosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Z przyjemnoscią informuje iż swiętochłowice zaczynaja rosnąc w siłe do ekipy dołącza 3 osoby ciesze sie bardzo ze nasze okolice też umia sie jednoczyc mam nadzieje ze jak tylko wróce do zdrowia pojezdzimy razem na wypad z ludzmi z katowic i inncyh rejonów pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosKolarzos Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Gdybyscie gdzies wyruszali to dajcie przynajmniej 1-2 dni wczesniej znac a pewnie sie zabiore z Wami tez amator bez praktycznie sprzetu lubie jezdzic w przyszlym sezonie dopiero kupie sobie jakis porzadny sprzet bo tym co mam szczycic sie nie mozna Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Szosa czy mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.