Skocz do zawartości

[Świętochłowice]Jednoczmy się

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

lubie to i to ale zdecydowanie wolalbym mtb jesli ktos by mial jakies fajne trasy to chetnie bym pojezdzil jak wspominalem mam zwykly rower malo doswiadczenia z braku wiedzy gdzie jakies takie trasy sa a po drugie nie mam z kim jezdzic dlatego ciesze sie ze natrafilem na to forum ;)

lubie to i to ale zdecydowanie wolalbym mtb jesli ktos by mial jakies fajne trasy to chetnie bym pojezdzil jak wspominalem mam zwykly rower malo doswiadczenia z braku wiedzy gdzie jakies takie trasy sa a po drugie nie mam z kim jezdzic dlatego ciesze sie ze natrafilem na to forum ;)

cos nei skladnie to napisalem haha ale ogolnie wole MTB jestem z rudy slaskiej i nie bardzo wiem gdzie w poblizu sa takie trasy no i wolalbym z kims pojezdzic niz samemu jak dotad.

Szosa czy mtb?

Mtb :)

cos nei skladnie to napisalem haha ale ogolnie wole MTB jestem z rudy slaskiej i nie bardzo wiem gdzie w poblizu sa takie trasy no i wolalbym z kims pojezdzic niz samemu jak dotad.

witam w klubie tyz tak mom nie ma sprawy jestes mile widziany i blisko nawet hehe

Chciałem was poinformować iż grono swiętochłowickich bikerów znów powiększyło się o 1 osobę wiec jeżeli ktos jest z naszego miasta pisac.Oczywiscie niezależnie od roweru jakiego sie ma ci którzy maja np kolarke zawsze można dograc tych z kolarzówka albo raz dla odmiany pojechac szosa liczy sie sama przyjemnosc jazdy.Ogolnie to ci co już z nami sa jeżdza na mtb i jeden na bmx wiec polak potrafi jak to sie mówi.Czekam na wiadomosci pozdrawiam Marcin

Witam. Ja też Świętochłowice dokl Piaśniki. Na wstępi amator hee rower z nienajwyższej półki że tak powiem ale daje rade hee. Ulubione okolice to LAs kochłowicki panewniki itp...

to bydymy się na pewno znac bo jo tyz piasniki

armando no to zapraszam do nas

Robicie może coś w niedzielę rano. Gdyby ktoś robił jakieś 50-60 Km to bym się wybrał na rowerek:) Co prawda jestem amator jeśli chodzi o prędkość ale takie odległości to nie raz już robiłem

ja jestem po wypadku na rowerze i 2 tyg z głowy:( a wybrał bym się ale mogę zjawić się bez roweru by was poznać i zorganizować cos na niedziele jak chcecie co wy na to ?? jak wam ten pomysl się podoba?? pózniej pojedziecie w trase a ja do domu by sie kurować o ile wam ten pomysł pasuje)

Jesli interesowaloby was wspolne polaczenie, to zawsze mozna sie ugadac ze raz robimy trase asfaltami a raz w terenie. My jezdzimy na szosie, ale na mtb takze co jakis czas mozemy sie przesiasc. Tempo dostosuje sie do kazdego. Pozdrawiam.

nie ma problemu ważne ze bedzie fajnie:)

dziękuje wszystkim za życzenia ano torche sie poturbowałem ale nic na szczescie poważnego trochę twarz porysowana ręce i noga , ząb przedni ubity i stłuczona kosc promienna i kciukowa prawej reki więc ze prawo ręczny jestem ograniczone mam czynnosci ale wyliżę się mogło być gorzej i znów dowiedziałem się ze mam twarde kosci hehe także nowy rower ochrzczony z betonem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...