Kwazor Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Pękł mi moj stary amor rocznik 06... cóż trzeba kupić inny. Kupiłem używke 2008 rok... załozyłem i się zaczeło-- #!!$%#@ co to jest ?? amorek czy wóz drabiniasty ? 40-50mm ugięcia max zero jakiejkolwiek kultury pracy jedynie bo dobrze biegało to blokada skoku.. No to Dawaj go na stół operacyjny... jasna cholera wyrwało mi się po rozebraniu : YYY gdzie jest elastomer yyy tutaj ! Noo pewnie kawałek termokurcza nałożony na sprężynę... Tłumik odbicia nooo pewnie guma.. Fajnie puka przy odbiciu jak w suntour... czyli won mi z tym szajsem ! Tu 2006 : Elastomer jest ? jest ! Tłumik odbicia jest ? Jest No to dawaj go do 08... hmm golen górna jest dłuższa : Kurcze nie bedzie ani napiecia wstępnego spręzyny ani nic ( pręt dolny latał sobie jak zyd po pustym sklepie ) ... dokreciłem na max regulator i jako tako się napieło-- cóż spręzyna jest krótsza ale za to dłuższy pręt dolny ! amor stoi wyżej... Musze go jeszcze troche pomęczyć i bedzie dobrze ... Widać że kryzys swoje zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 O jakim tlumiku powrotu mówisz? Na zdjęciu widzę jedną z goleni ze złamaną częścią korony, sprężynę i popychacz. O jakim kryzysie mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.