Skocz do zawartości

[Rower szosowy]opinia

rak71

Rekomendowane odpowiedzi

Powielam temat tutaj bo zależy mi na waszych opiniach

Otóż mam propozycję zakupu szosówki AUTHOR A 3304 rower ten jest w dość dobrym stanie,kilka małych odprysków lakieru trzeba tylko wyregulować przerzutki,piasty itp.

Specyfikacja to:

rama alu

widelec chyba cr-mo

przerzutki tył/przód sora

klamkomanetki sora

obręcze alex.....

piasty ritchey

stery ritchey

pedały jakieś szosowe zatrzaskowe

to tyle ile pamiętam,

Moje pytanie to:Utargowałem za niego 550 zł czy wart jest tej kwoty?

Proszę o opinie

W sumie wszystko zależy od tego, jak nowy jest rower. Za taką zabawkę na najniższej grupie osprzętu (sora) byłbym skłonny dać te 550, ale musiał by to być nowszy model - na klamkomanetkach, od napędu 7x2 w górę, ze sterami 1 i 1/8 cala z mostkiem zaciskanym na rurze sterowej, nie wpuszczanym w nią. Jeśli spełnia powyższe wymagania to bierz i ciesz się jazdą, w razie czego będzie można coś tam wymienić w miarę przypływu kasy.

W sumie wszystko zależy od tego, jak nowy jest rower. Za taką zabawkę na najniższej grupie osprzętu (sora) byłbym skłonny dać te 550, ale musiał by to być nowszy model - na klamkomanetkach, od napędu 7x2 w górę, ze sterami 1 i 1/8 cala z mostkiem zaciskanym na rurze sterowej, nie wpuszczanym w nią. Jeśli spełnia powyższe wymagania to bierz i ciesz się jazdą, w razie czego będzie można coś tam wymienić w miarę przypływu kasy.

Rower już kupiłem!

Jest to model z nowszymi klamkomanetkami,stery 1 1/8 z mostkiem zaciskanym, napęd 3x8

Więc myślę że warto było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...