rak71 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Powielam temat tutaj bo zależy mi na waszych opiniach Otóż mam propozycję zakupu szosówki AUTHOR A 3304 rower ten jest w dość dobrym stanie,kilka małych odprysków lakieru trzeba tylko wyregulować przerzutki,piasty itp. Specyfikacja to: rama alu widelec chyba cr-mo przerzutki tył/przód sora klamkomanetki sora obręcze alex..... piasty ritchey stery ritchey pedały jakieś szosowe zatrzaskowe to tyle ile pamiętam, Moje pytanie to:Utargowałem za niego 550 zł czy wart jest tej kwoty? Proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 W sumie wszystko zależy od tego, jak nowy jest rower. Za taką zabawkę na najniższej grupie osprzętu (sora) byłbym skłonny dać te 550, ale musiał by to być nowszy model - na klamkomanetkach, od napędu 7x2 w górę, ze sterami 1 i 1/8 cala z mostkiem zaciskanym na rurze sterowej, nie wpuszczanym w nią. Jeśli spełnia powyższe wymagania to bierz i ciesz się jazdą, w razie czego będzie można coś tam wymienić w miarę przypływu kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 W sumie wszystko zależy od tego, jak nowy jest rower. Za taką zabawkę na najniższej grupie osprzętu (sora) byłbym skłonny dać te 550, ale musiał by to być nowszy model - na klamkomanetkach, od napędu 7x2 w górę, ze sterami 1 i 1/8 cala z mostkiem zaciskanym na rurze sterowej, nie wpuszczanym w nią. Jeśli spełnia powyższe wymagania to bierz i ciesz się jazdą, w razie czego będzie można coś tam wymienić w miarę przypływu kasy. Rower już kupiłem! Jest to model z nowszymi klamkomanetkami,stery 1 1/8 z mostkiem zaciskanym, napęd 3x8 Więc myślę że warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.