Synergy Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Mam okazję kupić nowe elixiry 3 2011 rocznik hydrauliczne 160zł od sztuki (kolega wygrał na zawodach). Krótko mówiąc nie stać mnie na słabe hamulce więc chciałbym zasięgnąć opinii innych o tych hamulcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Jak nie chcesz to ja przygarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jak nie chcesz to ja przygarnę Kochanienki nie ma tak łatwo .Poza tym pytam sie na serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jak nie stać Cię na słabe hamulce, to kup te Elixiry 3 i sprzedaj je drożej na allegro. Może po dołożeniu paru stówek kupisz sobie coś porządnego, np, XT, ew. SLX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Jak nie stać Cię na słabe hamulce, to kup te Elixiry 3 i sprzedaj je drożej na allegro. Może po dołożeniu paru stówek kupisz sobie coś porządnego, np, XT, ew. SLX. Ile kosztuje taki elixir? Na allegro są rozpięte ceny dosyć od groszy do sporej sumki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bez tarczy - max 200zł sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.