pablo267 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dnia 26 maja 2012r. przed godziną 20:00 przy centrum handlowym "AUCHAN" skradziono rower marki CUBE-ANALOG o numerach ramy: WOW 30950 o kolorze zielono-białym. Znalazcę proszę o kontakt z policją (z którą jestem w kontakcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Jakieś znaki szczególne? Przecież nie będzie się biegać za każdym Analogiem i sprawdzać numerów. Przydała by się jakaś foteczka. Powodzenia i życzę szczęścia w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo267 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dzięki Cziko. Rower miał dość nietypowe jak dla analogów malowanie (dołączam zdjęcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Jak wczoraj Ci go podwędzili to dziś już może być na giełdzie, albo ktoś będzie sprzedawać na części. ######a.... złodzieje nic tylko ręce poucinać :/ Edytowane 27 Maja 2012 przez CzikO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 miałeś jakieś zabezpieczenie? jak doszło do kradzieży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja stosuję tylko 1 zabezpieczenie nie do obejścia. Nie zostawiam roweru samego nawet na minutę. Jak idę na rower sam to nie jadę do sklepu a jak z kimś to ktoś zostaje z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo267 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Rower był zapięty, w dodatku miejsce było monitorowane. Niestety, na odtworzenie muszę czekać do jutra. Byłem dzisiaj z rana na giełdzie, niestety nic. Zostawiłem jedynie kilka ogłoszeń. Nie wiem jak to możliwe, że na parkingu strzeżonym, monitorowanym, zapięty rower może być skradziony. Takie coś jest możliwe chyba tylko w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Bo to Polska właśnie nic mnie już nie zdziwi w tym kraju. Edytowane 27 Maja 2012 przez andi333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedBaron Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 I co widziałeś już może nagranie z monitoringu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elLobo Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 no i co z tego, że monitoring, proszę jak to się robi http://www.wykop.pl/link/1159037/1000zl-za-wskazanie-zlodziei-rowerow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi