Hoopek Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Witam! Otóż dokonałem rejestracji na tym forum w poszukiwaniu wsparcia co chodzi o mojego jedno ślad-a a więc posiadam: bottecchia Buran aluminiowo-karbonowa na osprzęcie Camp-a Brev Int zapewne. Oprócz kół,łańcucha,kasety(w moim przypadku wolno-biegu),mostku,sztycy,kierownicy,zapinaczy, i szczęk (jedną posiadam, ale niestety mam urwaną sprężynę) Koła: przód Obręcz Passa na piaście Miche Szprychy jakieś kwasówki tył:nie wiem jaka obręcz ale zdaję mi się że jakaś słaba, szprychy wzięła je korozja, piasta jakaś shimano w obu obręczach szerokość 25mm koła 26' przechodząc do tematu Poszukuję opony nie za drogiej w budżecie 50zł,60zł,80zł do jazdy po mieście, trochę za. głównie asfalt, rzadko zjeżdżam na piach zależy mi na v-max lubię trochę powyprzedzać samochody "za te licznie wymuszenia" z przodu mam oponę 1.90 a tył jaką radzicie? może coś mniejszego przypomnę że chodzi mi o V-max PS: Co myślicie o tych oponkach do szosy :Continental GP force
rzezniol Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Napisałeś jakiś elaborat niewiadomo po co i na sam koniec tego wywodu wniosek mam taki ze Pytasz o opinie na temat opony wystepująca w rozmiarze 700x22c i 700x24c posiadając koło 26 cali ... A juz nic nie wspomne ze Force na 100% nie zmiesci sie w górnym budzecie x2 ... Zbaraniałem. Pozdro
Hoopek Napisano 27 Maja 2012 Autor Napisano 27 Maja 2012 namieszałem trochę tanto na górze napisałem bo za jakiś czas mam zamiar wymienić kilka rzeczy (a że byłem w domu żeby nie zapomnieć), w przeciągu 2 tygodni? jak pójdę do pracy a opona przydała by się w czwartek A ta force to brat chce kupić do koraliki da się edytować post? bo bym 1 oczyścił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.