MokryxD Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Poszukuję ramy 17"-18". Ma być to rama MTB/XC. Cena nie może przekroczyć 350 zł. Stery na 1 i 1/8 cala. Pod suport Alivio Octalink. Chyba rozważam tylko używane. Podoba mi się geometria Kross A2/A4/A6 2011r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A może by tak nową Accenta? Na Velo.pl w zakładce wyprzedaż w tej cenie już coś urwiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Są za 400zł El Nino (może się uda dorzucić te 50zł). Geometria też całkiem podobna, praktycznie tylko się różnią długością górnej rury. A wiesz może jak z zamówieniem online w tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 No Tormenta jest tam już za 330zł Najlepiej iść do najbliższego sklepu, który współpracuje z dobrymi sklepami rowerowymi - wtedy oni na miejsce ci dostarczą w tej samej cenie. Ty już sobie tylko ze sklepu odbierzesz... No przynajmniej ja tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 OK, dzięki za info. Taki sklep mam 400m od domu, więc najprawdopodobniej jutro ich odwiedzę. Chciałbym El Niño, ale nie wiem czy się zdążę załapać na 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.