Dworniok Napisano 26 Maja 2012 Napisano 26 Maja 2012 Witam! Dziś rozpadły mi się łożyska w tej piaście i mam do was pytanie, jakie tam są łożyska. Albo może ktoś powie jakie najlepiej kupić, żeby się nie rozpadły po kilku dniach. UP!
colarz Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Witam! Dziś rozpadły mi się łożyska w tej piaście i mam do was pytanie, jakie tam są łożyska. Albo może ktoś powie jakie najlepiej kupić, żeby się nie rozpadły po kilku dniach. UP! Witam, Wątpie żeby ktoś z forum wiedział, a jeśli wie to jeszcze nie czytal Twojego wątku, tu Cannonów jest mało, a jeszcze mniej uzytkownikow ktorzy przy nich 'dłubia' , możesz sprobować poszukac info na zagranicznych (amerykanskich) forach, ale ja proponuje Najszybciej będzie ; jesli już Ci się rozpadły, rozkręć piaste, i będziesz wiedział jakie łożyska, Z uszkodzonymi łożyskami udajesz sie do dobrego sklepu z łozyskami tocznymi, , Jesli są to łożyska znormalizowane to powinni miec tansze, srednie i drozsze, (bynajmniej ja tak zrobiłem tylko ze szukałem lozysk do sterow i wahacza, do wahacza byly zaminniki a do sterow niestety, musialem kupic oryginal cannona) Zycze owocnego poszukiwania Ps. zalozyles drugi temat? http://www.forumrowerowe.org/topic/108053-piasta-cannondale-wind/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.