Pati Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A można ten bukłak sobie wymontować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarpER Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja polecam taki plecak (tegoroczny wyglada troszke inaczej od mojego, zeszlorocznego): http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produk...lbag-_-waterbag dodam ze kupilem go w rowerowycm choc firma przedewszyskim zajmuje sie produkcja nart i do nich osprzetu. Campus w tym roku sprzedaje prawie;) identyczny produkt (porownywalem z moim Blizzardem jest prawie identyczny, troche gorsze materialy) http://www.campus.com.pl/index.php/125/24510/27239 Plecak BLIZZARDA: -Bukłak 1.5 l -dwie kieszcenie (wieksza mniej wiecej pojemnosc 3l. mniejsza podzielona siatka na dwie komory) -2 boczne kieszenie z siatki, niewiel tam zmiescimy ja woze multitoola z w drugiel łatki suwaki zabezpieczone przed woda -gumowe wyjscie na sluchawki Dla mnie ten plecak jest idealny wczesniej nie lubialem jezdzic z plecakiem ale zmienilem zdanie:) Zrezygowalem nawet z torby podsiodelkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Polecam Alpinus Tank. Stosunkowo niedrogi, pakowny i ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 A można ten bukłak sobie wymontować? Tak, bukłak umieszcza się w specjalnej kieszonce wewnątrz plecaka i wyprowadza rurkę prawą lub lewą stroną. Minusem jest to że na początku woda z bukłaka ewidentnie ma posmak plastiku, ale po 3 nalaniach już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tak, bukłak umieszcza się w specjalnej kieszonce wewnątrz plecaka i wyprowadza rurkę prawą lub lewą stroną. Minusem jest to że na początku woda z bukłaka ewidentnie ma posmak plastiku, ale po 3 nalaniach już jest ok. nie zawsze posmak plastiku konczy sie po trzech wlaniach -czasem nie konczy sie wcale. to zalezy od materialu z jakiego zrobiony jest zbiornik oraz tego co sie do niego wlewa. jesli daje sie wode z domieszka czegos (co z reguly jest wykluczone przez producenta zbiornika) to substancie dodane do wody moga zareagowac z materialem zbiornika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jak sie pozbyc takiego posmaku w bukłaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
padamek Napisano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja mam z Lidla za 49,90. Za ta cene to jest rewelacja, wcale nie ustepuje klasie cenowej do 150 zl. Bardzo przyzwoity wyrob. Za 50 dych to nawet buklaka nie kupi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borekd Napisano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Szumak plecaka z popularnym camelbakiem, chcialbym kupic taki za jakies 150 zł (razem z workiem!). Nie wiem jednak co wybrać. Ogólnie szukam czegos niewielkiego zeby tylko weszła komórka, portfel, jakies kieszonkowe narzędzia no i bukłak ewentualnie jakis baton czy cos pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 borekd rzuć okiem tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.