Skocz do zawartości

[plecak]- co polecacie do 150 zł razem z bukłakiem?

Jacke

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam taki plecak (tegoroczny wyglada troszke inaczej od mojego, zeszlorocznego):

http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produk...lbag-_-waterbag

dodam ze kupilem go w rowerowycm choc firma przedewszyskim zajmuje sie produkcja nart i do nich osprzetu.

Campus w tym roku sprzedaje prawie;) identyczny produkt (porownywalem z moim Blizzardem jest prawie identyczny, troche gorsze materialy)

http://www.campus.com.pl/index.php/125/24510/27239

Plecak BLIZZARDA:

-Bukłak 1.5 l

-dwie kieszcenie (wieksza mniej wiecej pojemnosc 3l. mniejsza podzielona siatka na dwie komory)

-2 boczne kieszenie z siatki, niewiel tam zmiescimy ja woze multitoola z w drugiel łatki

suwaki zabezpieczone przed woda

-gumowe wyjscie na sluchawki

Dla mnie ten plecak jest idealny wczesniej nie lubialem jezdzic z plecakiem ale zmienilem zdanie:) Zrezygowalem nawet z torby podsiodelkowej.

Tak, bukłak umieszcza się w specjalnej kieszonce wewnątrz plecaka i wyprowadza rurkę prawą lub lewą stroną. :) Minusem jest to że na początku woda z bukłaka ewidentnie ma posmak plastiku, ale po 3 nalaniach już jest ok. :)

nie zawsze posmak plastiku konczy sie po trzech wlaniach -czasem nie konczy sie wcale. to zalezy od materialu z jakiego zrobiony jest zbiornik oraz tego co sie do niego wlewa. jesli daje sie wode z domieszka czegos (co z reguly jest wykluczone przez producenta zbiornika) to substancie dodane do wody moga zareagowac z materialem zbiornika.

• 1 rok później...

Szumak plecaka z popularnym camelbakiem, chcialbym kupic taki za jakies 150 zł (razem z workiem!). Nie wiem jednak co wybrać.

Ogólnie szukam czegos niewielkiego zeby tylko weszła komórka, portfel, jakies kieszonkowe narzędzia no i bukłak :) ewentualnie jakis baton czy cos :P

pozdrawiam

Dawid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...