Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

23 maja 2012, ok 11:00 skradziono rower Level A2 Disc z 2011 r spod Tesco w Poznaniu (ul. Opieńskiego). Rower miał zaledwie 3 dni [k**wa]

-biała rama,

-niebieski widelec,

-brak koszyka na bidon,

-brak przedniego odblasku (był tylko tylni)

-19"

-wygląda jak nowy - brak szram i rys (zrobiłem zaledwie 25 km)

za pomoc w odnalezieniu oferuję 500 zł.

Proszę o kontakt 888544522

Dziękuje.

do złodzieja: Niech ci łapy uschną, sk****ski łebku. Mogłeś choś dać się nacieszyć z tydzień...

post-153861-0-52372200-1338047441_thumb.jpg

Napisano (edytowane)

przecięli linkę?

Najprawdopodobniej. Poszedłem kupić coś do picia - było gorąco podczas jazdy. I jak wyszedłem po 10 min roweru nie było.

Edytowane przez reksik98
Napisano

Witam

23 maja 2012, ok 11:00 skradziono rower Level A2 Disc z 2011 r spod Tesco w Poznaniu (ul. Opieńskiego). Rower miał zaledwie 3 dni [k**wa]

-biała rama,

-niebieski widelec,

-brak koszyka na bidon,

-brak przedniego odblasku (był tylko tylni)

-19"

-wygląda jak nowy - brak szram i rys (zrobiłem zaledwie 25 km)

za pomoc w odnalezieniu oferuję 500 zł.

Proszę o kontakt 888544522

Dziękuje.

do złodzieja: Niech ci łapy uschną, sk****ski łebku. Mogłeś choś dać się nacieszyć z tydzień...

zapomniałem dodać numeru ramy: c1g05484

Napisano

wszędzie kradną i to na potęgę. A linka niestety jest tylko poprawą samopoczucia właściciela roweru.... jakakolwiek by nie byla....

Żal roweru.... mam nadzieję że jakimś cudem się znajdzie!

Napisano

Następnym razem, jak znów mnie będzie stać na rower (nieprędko) nie będę kupować żadnego zabezpieczenia. To mnie będzie motywować, żeby nie ruszać 4 liter od sprzętu na krok i nie karmić przeklętych dresów.

Jakbym tylko dorwał...

Mniejsza. Jakby ktoś pomógł, 5 stów czeka.

Pozdrawiam

Napisano

Jak zobaczę dam znać - mieszkam obok. Ostatnio stał tam (prawe wejście) Kellys z SIDEM na SLX - uwaga BEZ ZABEZPIECZENIA!(Bo linka na kole z szybkozłączką takim chyba nie jest?)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...