daniel13437 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam! Wczoraj zauważyłem że nie mam blaszki która przytrzymuje wykładzinę w moim hamulcu Merida Hard Brake. Czy idzie ją gdzieś osobno dokupić? Chcę uniknąć kupowania nowych dwóch klocków gdyż były by to zbędne, niepotrzebne koszty. Dla pewności wrzucam jeszcze link do zdjęcia tej blokady o którą mi chodzi: http://img94.imagesh...5/p1020648q.jpg Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, daniel13437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Z nowymi klockami zawsze się je dostaje. Raczej tak po prostu nie dokupisz. Idź do jakiegoś dobrego serwisu to Ci może odsprzedadzą, albo dadzą za darmo nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 równie dobrze możesz wykombinować ze spinki do włosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio666 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Pokombinowałem i zrobiłem tą blokadę z kawałka miedzianego drutu, a jak będę w serwisie to się zapytam czy mają takie coś . Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Z miedzianego drutu!? Na bogato widzę. W takim razie uważaj na złomiarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.