Igorch Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam Zauważyłem dzisiaj taką rzecz że gdy podnoszę kierownicę góra dół to jest jakby luz w amorze tak 1-2mm i dopiero po tych 2mm zaczyna działać sprezyna powietrzna. Efekt jest taki jakby śruba była odkrecona na dole dolnych goleni i przez to był luz góra-dół, ale sprawdziłem sruby nie odkręcałem ich co prada lae trzymają bo imbus ani drgnie(znaczy przykręcone) Sprawdźcie u siebie czy tak macie, a moze rozkreciła mi się spręzyna powietrzna, bo to ona blokuje amor żeby nie wysuwał sie zadaleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Reconów jest przynajmniej 10 rodzajów. Napisz łaskawie o jakim piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorch Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 RS Recon SL Identyczny jak ten: http://allegro.pl/rock-shox-amortyzator-przedni-recon-sl-wawa-bcm-i2278320984.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ten "luz" jest normalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.