Skocz do zawartości

[Warszawa sklep] Szuakam dobrego sklepu wraz z serwisem

mzabor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Mam nadzieję, że to dobry dział.

Szukam dobrego serwisu rowerowego w Warszawie, najlepiej południowe rejony, który dobrze wykona nagwintowanie korby pod pedał. Tulejke naprawczą mam. Dzwoniłem w trzy miejsca, mówili, że się tym juz nie zajmują. A boje się iśc do byle tokarza, by nie zapłacić na darmo a i tak musieć wymienić korbę.

Dzięki z góry za odpowiedź :-)

Południowe krańce stolicy? Nie piszesz, w których serwisach odmówili przyjęcia zlecenia... ja ze swojej strony mogę polecić Kazoorę (ul. Kazury) i t-bike (ul. Jastrzębowskiego), odradzam Bikemana (Giant) przy ul. Bartoka. Oczywiście, to nie wszystkie serwisy w okolicy, ale z tymi miałem osobiście styczność.

Nie taniej wyjdzie kupić jakieś najtańsze gwintowniki i samemu to zrobić ? W serwisie mogą sporo skasować za taką niestandardową robote.

Osobiście polecam jako sklep i serwis - Plus, ul. Zamiany 12 oraz t-bike

W t-bike mają wszystko, ale życzą sobie 50zł. W Kazoorze mówią, że nie maja narzędzi i musieliby zakupić. A co do dwóch ostatnich to poczekam aż otworzą dziś i zadzwonię. Dzięki za pomoc, zdam relację jak to wyszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...