demek Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 a foty gdzie? jak juz relacja to pelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A co, prawie lokalsi dolinek podkrakowskich nie widzieli? Zobaczę co się da zrobić, ale nie obiecuję, bo nie chce mi się rozkminiać jak się tu wstawia foty..;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Chce Wam się pracować? uff byle do weekendu... Dobra, wstawiłam kilka fotek do mojej galerii. Nawet nie było to takie trudne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ooooooooo fajne tereny, trzeba sie bedzie wybrac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A to nie byłeś jeszcze? No to rzeczywiście powinieneś się wybrać, bo tereny zacne. Jeździsz już czy nadal kontuzjowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 kupulem pas na plecy i mozna jako tako jezdzic. w niedziele zrobilem 40 i bylo calkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pas na plecy? Poważna sprawa. Zdrowia życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 moglem sie wypieprzyc a nie ratowac przed upadkiem bym sie poobdzieral a nie cierpial juz miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 w sobote wyprawa w tamte rejony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Tyle możliwości i tylko jeden weekend...ehh Dzięki za info, wezmę pod uwagę. A wiesz już dokładnie gdzie? Ostatnio często tam jeżdżę i wstępnie na nadchodzący weekend planowałam coś innego, ale kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 wiem jak pojedziemy http://demoos.republika.pl/img015.jpg niebieski szlak przez puszcze dulowska http://demoos.republika.pl/img021.jpg z rudna czerwonym szlakiem (orlich gniazd) na pkp krzeszowice http://demoos.republika.pl/img018.jpg ta runda a pozniej do jaworzna ale nie wiemy jeszcze ktoredy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Właśnie w tych rejonach jeździłam w ubiegłą niedzielę Chechło - Regulice - Alwernia - Rudno - Brzoskwinia - Kleszczów - Pisary (rybka:)) - Krzeszowice - Tenczynek - Puszczą Dulowską powrót do Chechła. Jak dla mnie za dużo asfaltu, ale i tak fajnie. A Puszcza Dulowska super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no to my jedziemy w sobote ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker27 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 no to my jedziemy w sobote ;] Czy mozna wybrac sie z Wami?Jestem z okolic Zabierzowa.Gdzie sie spotykacie? no to my jedziemy w sobote ;] Czy mozna wybrac sie z Wami?Jestem z okolic Zabierzowa.Gdzie sie spotykacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 wybrac jak ostatnio? ;-)) a tak powaznie, jak widac jeszcze nie ustalilismy. ja jade z jaworzna do chrzanowa i od jeziorka juz widac reszte, jedyna niewiadomo jest powrot od krzeszowic do jaworzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 z wyjazdu nici... znowu GRRRRRRRRRRRR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker27 Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Wybiera się ktoś może do Ojcowa jutro rano? Ok 6, bo wtedy jest chłodno jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ja ten weekend na Śląsku. Trochę za daleko, żeby jechać na jeden dzień, zwłaszcza na 6...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Skoro tak latacie po dolinkach, może ktoś mi poleci trasę przez wszystkie dolinki - oczywiście w poprzek. Mam na myśli od Eliaszówki do Kluczwody (bez Prądnika) GPX mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Czy dobrze rozumiem, że nie chodzi o wymienienie po kolei dolinek z kolorami szlaków...? Ja jeżdżę z tradycyjną mapą z danego regionu z dobrą skalą. Ale na forum jest na pewno sporo maniaków z gadżetami, więc pewnie pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mniej więcej tak, choć wydaje mi się, że są też fajne ścieżki i drogi polne, które nie są szlakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Takie są najfajniejsze! Skoro tak to postaram się podrzucić wieczorem jakąś trasę. Jeśli chcesz mogę Ci zeskanować fragment mapy i sam sobie zaplanujesz. A dlaczego nigdy się nie przyłączyłeś do moich proponowanych wycieczek w tamte rejony he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mapy mam, ale generalnie nie można na nich wszystkiego zaplanować. A dlaczego nigdy się nie przyłączyłeś do moich proponowanych wycieczek w tamte rejony he? Dołączę do ekipy, jak mi latorośl jeszcze trochę podrośnie, teraz jeszcze muszę kombinować, żeby się urwać na rower, albo brać ją ze sobą w trasy max 20 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdura Napisano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Aaaa no to jak masz mapy to w czym problem? Są szlaki rowerowe, turystyczne, ścieżki, poziomice… wszystko można zaplanować. Pod siebie. Mnie tak teraz trochę trudno, nie wiem czym jeździsz…. Do tego będę się mądrzyć, kiedy tu tylu lokalsów, którzy pewnie wiele lepiej zjeździli te tereny… No dobra, gdybym ja teraz miała zabrać tam znajomych (dosyć sprawnych:)) to zrobiłabym to tak: Start w Krzeszowicach. Można niebieskim rowerowym przez Bartlową G., chociaż kiedyś mi się tam zgubił i nie wiem dokładnie jak leci. Od Czernej na północ Doliną Eliaszówki. Czerwonym do Paczółtowic. Trochę podjazdu tam jest, ale za to drewniany kościół z 1500r. i co najważniejsze super fajna Dolina Racławki zjazd od prawie początku. Potem znowu na północ Doliną Szklarki. Alternatywnie czarnym turystycznym grzbietem równoległym do asfaltu. Z górnej części Szklar zielonym turystycznym przez Łazy do Doliny Będkowskiej. Z Będkowskiej bardzo fajny jest żółty turystyczny do Będkowic. Ja co prawda miejscami na wypych, ale są tacy, co jadą Z Będkowic dalej żółtym do niebieskiego rowerowego i Dolina Kobylańska (klasyk, też wspinaczkowy). Z Kobylan przeskok pod Bramę Bolechowicką i Doliną na północ. Stamtąd tak teraz wymyśliłam żółtym turystycznym przez łąki pola, potem ewidentną ścieżką bez szlaku do czerwonego rowerowego i Doliną Kluczwody całą na południe. Powrót Bolechowice, Karniowice, wioskami, Pisary (pstrąg na 12 sposobów!), Siedlec, Krzeszowice. Ufff K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Planuję mniej więcej tak Start - Kraków, rozgrzewka po asfalcie do Krzeszowic Krzeszowice- Czerna - żółty szlak (tam gdzieś przy strumyku był stary młyn) Czerna-Boża Męka - niebieski rowerowy tu nie wiem jak... dalej chciałbym wjazd do Będkowskiej tak jak leciał maraton jakiś w zeszłym roku z Będkowskiej do Kobylańskiej - żółty szlak dalej czerwonym rowerowym do czarnego rowerowego i z Tomaszowic do Krakowa Dolinę Kluczwody odpuszczam, ją można zrobić z doliną Prądnika Jakieś propozycje na brakujące odcinki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.