island Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam. Planuję zakup 29era. Czytam na forum różne opinie i pojawiają się nazwy rowerów o których pierwszy raz słyszę. A wiecie coś na temat UNIBIKE EVO29? http://www.unibike.pl/evo29.html Przystępny cenowo, osprzęt - wydaje mi sie - dobry, ciekawy wygląd Może z wagą mogło być lepiej ale to rower nie na mistrzostwa świata Może ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Jak znajdziesz odpowiadający ci rozmiar możesz śmiało brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja mam, kupiłem i jeżdzę pisałem o tym juz - poszukaj postów:) co do roweru - żaden wypas, ale ma dobry stosunek ceny do jakości (komponentów). Nie będę wciskał kitu, ze jest lepszy od rowerów > 4.000zł, ale w kategorii "do 3 tysięcy złotych" jest na pewno bezkonkurencyjny:) taka "dobra podstawowa średnia półka" Lepszy od podstawowych scottów, giantów itp. :) niektórzy co prawda piszą, że mógłby mieć ostrzejszy kąt przedniego widelca, bo Evo29 patrząc na ten aspekt nie jest zbyt "ostry", ale... jak kto nie jeździ ekstremalnie w maratonach mtb to chyba nie za bardzo nawet to zauważy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz30 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) ... Edytowane 25 Maja 2012 przez Mateusz30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi