kona666 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 [amortyzator]Marzocchi Super t 150mm 2001 zakupilem niedawno wlasnie ten amortyzator co onim sadzicie jeszcze nie mialm okazji go sprawdzci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Sądzę, że o zasadność zakupu pyta się przed, a nie po, nim. Kupiłeś, sam ocenisz. Widelec ma 11 lat, nie jest przeznaczony do spokojnej jazdy po parku, więc swoje przeżył. Co jeszcze potrzebujesz wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja sądzę, że fajnie by było jakbyś zaczął używać spacji i polskich znaków. A co do widelca to zależy ile dałeś. Choć to generalnie dobre amortyzatory były, ale wiek już zapewne swoje zrobił i obawiam się, że to może być już truposzek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kona666 Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja sądzę, że fajnie by było jakbyś zaczął używać spacji i polskich znaków. A co do widelca to zależy ile dałeś. Choć to generalnie dobre amortyzatory były, ale wiek już zapewne swoje zrobił i obawiam się, że to może być już truposzek.... chyba jeszcze nie jest z nim tak zle normalnie pracuje kupilem go za 500zl nie wiem czy durzzo czy malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Moim zdaniem sporo. Chyba, że priorytetem była dwupółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.