Skocz do zawartości

[przerzutka tył] Do FR

Airsofter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Powoli składam rower i zastanawiam się nad tylną przerzutką - na początku miałem brać m591 mod.2011 albo m430 mod.2011 ale tak ostatnio sobie myślę czy ten długi wózek nie będzie mi przeszkadzał w jeździe i pomyślałem żeby rozszerzyć budżet do 150 zł ale nie wiem co wtedy wybrać. Pomożecie ? Aaa kaseta ma być 9 rzędowa napinacz jeśli potrzebny to Amoeba Scud a blat 32.

PS. Do 150 zł jeśli warto można dodać ewentualnie 20 zł ;)

Obstawiam, że pewnie ze względu na niską cenę i krótki wózek. Być może i ze względu na mocniejszą sprężyne, ale tego nie jestem w stanie ocenić. Widziałem rowery do Enduro z przerzutkami szosowymi, wraz z szosowymi kasetami (12-26/11-25/11-28) ;) - oczywiście mowa o rowerach składanych przez użytkownika, nie gotowcu ze sklepu.

No przecież pisałem że nie będę używał komponentów szosowych, to przykładowo CS HG 50-9 powinna podjeść. Przynajmniej takie jest moje rozumowanie. Nie bardzo napędzam się na jakieś szybkie zjazdy więc jakieś "ciężkie" przełożenia nie koniecznie będą mi potrzebne ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...