bemol14 Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 Witam! Mam pytanko do tych którzy byli na poprzedniej edycji TdP dla Amatorów na etapie w Bukowinie Tatrzańskiej. Chciałbym wiedziec jak wyglada tam bufet, tak jak mają kolarze czy trzeba się zatrzymac i pobrac posiłek?
LoveBeer Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Witam! Mam pytanko do tych którzy byli na poprzedniej edycji TdP dla Amatorów na etapie w Bukowinie Tatrzańskiej. Chciałbym wiedziec jak wyglada tam bufet, tak jak mają kolarze czy trzeba się zatrzymac i pobrac posiłek? woda 0,2 litra + liche kluski. na dodatek jak zapomnisz pieniazka 'skandii' to nie dostaniesz nawet tej wody. wody za 80 groszy, przy 120 pln wplaty pan Lang nie moze sobie przeciez pozwolic na straty skoro zysk idzie na tak szczytny cel. do tego brak sektorow (chocby jednego dla tych ktorzy chca walczyc o wygrana, a jest go z czego zrobic skoro byly juz 2 edycje), traktowanie samej imprezy i jej uczestnikow po macoszemu. ja sie wypisuje z tej imprezy, dla scigantow imho totalna porazka organizacyjna, dla ludzi chcacych przejechac trase za drogo. imho. edit - pisze o bufecie na mecie, po drodze nie ma nic.
Grand231 Napisano 27 Maja 2012 Napisano 27 Maja 2012 Impreza zdecydowanie za droga, fakt w cenie jest wejście na termy w Bukowinie ale i tak jest za droga za 120 zł otrzymuje się malutką porcję makaronu oraz niewielką buteleczkę wody. Impreza fajna do przejechania i poczucia klimatu TdP od środka ale niestety nic więcej.
bemol14 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Napisano 4 Czerwca 2012 No to się załamałem serio nie ma nic na trasie?
Grand231 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Nie ma nic zresztą 60 km na asfalcie leci szybko, impreza na raz ja startowałem w tamtym roku w tym już raczej nie, szczególnie że jadąc na MTB wyścig szosowy mija się z celem.
bemol14 Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Napisano 4 Czerwca 2012 To w jakim celu na mapie i wysokościówce jest zaznaczony bufet? Będe startowal pierwszy raz w tego typu imprezie i nie za bardzo teraz wiem co to oznacza
Grand231 Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Ale patrzysz na trasę w Jeleniej a nie w Bukowinie. Nie powiem trasa poprowadzona bardzo ładnie, ale stanowczo za droga ja zresztą i tak mam 14 lipca start w Piwnicznej więc i tak to odpuszczę. Bo 120 zł to zdecydowanie za wysoka kwota jak za taką imprezę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.