Skocz do zawartości

[wypady rowerowe]po Wawie i okolicach

anet

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 50

Może zmienią trase(-: z drugiej jednak strony Mpk warto zobaczyć. Może do niedzieli się wykuruje i też podjadę. Na zawody w Toruniu nie miałbym siły(-: ale wycieczka w sam raz na rozruszanie.

Jest też wątek o zawodach

[Zawody]Wspólne starty - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

czytałam.. myślę, że jestem jeszcze za rzadka na te wyprawy, muszę trochę nadrobić po zimie. Jeżeli chcesz troche spokojniej pojedzić to dawaj ze mną, planuje wyruszyc o godzinie 9.00 z Bemowa. A MPK zalicze w nastepnym tygodniu ;)

czytałam.. myślę, że jestem jeszcze za rzadka na te wyprawy, muszę trochę nadrobić po zimie. Jeżeli chcesz troche spokojniej pojedzić to dawaj ze mną, planuje wyruszyc o godzinie 9.00 z Bemowa. A MPK zalicze w nastepnym tygodniu ;)

Wpadaj śmiało. Tempo jest dostosowywane do najslabszych,to nie wyścig(-: To wycieczka z postojami w miłej atmosferze(-: Jeżeli nastawiasz się na 100km to dasz zapewne rade. MPK jest naprawde fajnym miejscem na rower. No i jeszcze ten wspomniany browar na koniec(-:

Nie byłam w stanie wczoraj przeczytać Twojego posta, tak to pewnie bym się dokręciła. Dziś zahaczyłam o kampinosa i lasek bielański, niestety nie zrobiłam tylu ile chciałam km. A Ty gdzieś wyruszyłeś?

Nie byłam w stanie wczoraj przeczytać Twojego posta, tak to pewnie bym się dokręciła. Dziś zahaczyłam o kampinosa i lasek bielański, niestety nie zrobiłam tylu ile chciałam km. A Ty gdzieś wyruszyłeś?

Wyruszyliśmy z Grochowa w kierunku MPK. Link do trasy

http://www.sportypal.com/Workouts/Embed/2264168

Na koniec z braku czasu z koleżanką RM odłaczyliśmy sie od grupy i pojechaliśmy do wawy pociagiem(-:

Wydaje mi się że jak będziesz zapodawać chęć jazdy to lepiej robić to w grupach regionalnych-mazowieckie-wspolne ustawki.

Browar chociaż był?(-:

Wyruszyliśmy z Grochowa w kierunku MPK. Link do trasy

Workout Details

Na koniec z braku czasu z koleżanką RM odłaczyliśmy sie od grupy i pojechaliśmy do wawy pociagiem(-:

Wydaje mi się że jak będziesz zapodawać chęć jazdy to lepiej robić to w grupach regionalnych-mazowieckie-wspolne ustawki.

Browar chociaż był?(-:

Następnym razem tam wyląduje post.

Ba! Jasne, że był ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...