Peyton Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam Dopiero zaczynam swoją przygodę zarówno z rowerem jak i z trasami w Olsztynie. Dowiedziałam się o trasach w lesie miejskich. Chętnie zwiedziłabym zieloną trasę rodzinną, jednak kompletnie nie wiem jak na tą trasę trafić Czy jest ktoś uprzejmy kto mógłby mi poradzić jak tam trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dojeżdżasz Wojska Polskiego do pętli 17 skręcasz w lewo i za "tymczasowym teatrem"(CEiK) tablice informacyjne i początek zielonej trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Cześć zajrzyj tutaj http://www.aktywnie.olsztyn.eu/index.php/component/content/article/52/125-rowerowy-szlak-rodzinny.html chyba o to Ci chodzi. Tam jak klikniesz w systemie tras rowerowych to też pokaże Ci inne szlaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peyton Napisano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dojeżdżasz Wojska Polskiego do pętli 17 skręcasz w lewo i za "tymczasowym teatrem"(CEiK) tablice informacyjne i początek zielonej trasy ooo to już mi coś rozjaśnilo pętla 17stki tam aż pod dywitami ? koło cmentarza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Nie, dużo bliżej. MAPA Jadąc od strony centrum, skręcasz w lewo na pętlę, jedziesz przed budynkiem ceiik, cały czas prosto i tam na płytach betonowych zaczyna się zielona trasa rowerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.