Zurth Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, mam pewne pytanie dotyczące amortyzatora. Wiem, że HLO działa podczas jazdy, ale mam pewne wątpliwości. Czy powinienem przestawiać tę blokadę w czasie jazdy? Nic amorkowi się nie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Mógłbyś sprecyzować pytanie? Bo ja miałem ten amortyzator ale niestety nie mam bladego pojęcia o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zurth Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Chodzi mi o to, że gdy np. podczas jazdy po asfalcie mam amor zablokowany na sztywno tym HLO i gdy muszę zjechać na drogę z wybojami to czy nie ma problemu z używaniem tej blokady podczas jazdy? Bo mam wątpliwości czy nie uszkodzę go w ten sposób (nowy rower ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 nic sie nie dzieje, mozna krecic kiedy chcesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Takie problemy miały tylko widelce z mechanicznymi blokadami. A HLO to blokada hydrauliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.