lapluk Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Hej, mam taki problem oddalem rower do serwisu i wrocil z uszkodzonym mocowanie klamki na kierownicy, nie sprawdzielm w momencie odbioru wiec juz im tego nie udowodni, wiecie gdzie mozna kupic tylko klamke z plastkiem? wymianai calego za 300 zloty jest bez sensu. albo jakie hamulce polecacie na lince zeby mnie to finansowowo nie wymeczylo dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 na allegro jest kpl na przód za 119 i na tył za 120 ale ten na tył, ma jakąś dziwną klamkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapluk Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to widzialem w sumie problem taki ze mi cale nie potrzebne tylko klamka z plastikem .. ale znajac zycie nie da sie tak kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 jak zaproponujesz dobrą cenę, to wezmę zaciski z przewodami (wszystko co nie jest klamką) prędzej czy później mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.