Skocz do zawartości

[AMP'y]Przesieka 25-27.05.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Na wstępie powiem, że wiem co mnie czeka. Przejeżdżałem tę trasę już na poprzednich cyklach itd. Pytanie jednak do miejscowych. Jaka jest sytuacja w górach. Spodziewać się błota, czy jest sucho? Jakaś ścinka drzew była w okolicach trasy przez co może być miejscami mocno zryta?

Napisano

Patrząc na prognozy, i to jaka była pogoda powinno być sucho, ale to tylko moje gdybanie:)

Takie pytanie, jadąc od strony Katowic lepiej zjechać z A4 za Kątami Wrocławskimi w Kostomłotach (tak zawsze jeździłem w tamte strony) czy w Legnicy i później na południe?

Napisano

A mężczyźni są ciągle Ci sami ;) Ja nigdy nie mam zdjęć z zawodów, tłumacze to sobie, że jestem zbyt szybki dla fotografów :D

Napisano

Jeden z fotografow mowil mi, ze opublikuje zdjecia z telewizorow z wyscigu kobiet. Liczylam na to, ze znajde tam siebie bo pamietam, ze robili mi zdjecie... Niestety nie udalo mi sie go odnalezc :(

Napisano

Ja też miałem nadzieję, że znajdę swoje zdjęcie z odbierania nagrody ale nie udało się :( Jak macie jakieś linki inne niż tutaj już są proszę was podeślijcie je tutaj :)

• Mod Team
Napisano

foxi jesteś markiem konwą? Osickim czy kurczabem? Takie pytanie poza kategorią.

Podobno mają się pojawić jeszcze zdjęcia od jednego fotografa, tak mi napisał kolega z politechniki rzeszowskiej.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Mamy oto taki filmik, który jest świetny i jak dotąd najlepiej nakręconym filmikiem z AMP w kolarstwie górskim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...