ElDiablo Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Zdecydowanie B1 - Szymon zdolniacho - masz plusa! EDIT: Ale jutro bo mi się limit załączył
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 masz plusa! Plus = Piwo? hie hie hie... Spoko... i tak wybieram piwo
PrzemkoVonLezajsk Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 A czy będzie wersja z Białym Outline.... moje rowerki są dość czarne Za to rama w MTB jest praktycznie "goła" i miejsca na naklejki mam sporo
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Jak widzisz to projekty są z białym outlinem. Nie wiem czy będzie nam się opłacało robić kilka sztuk z wersją na czarne. Wybierajmy teraz wersję, a potem będziemy się martwić opcjami kolorystycznymi.
Darek1990 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 ja rowniez niestety mam czarna rame wiec licze na to ze te "kilka" egzemplarzy daloby rade zrobic chociaz wersje b1 to jakos tam widze u siebie
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 ja rowniez niestety mam czarna rame wiec licze na to ze te "kilka" egzemplarzy daloby rade zrobic Te kilka sztuk to musi być minimum 100. Po jednej sztuce nie opłaca się robić. Ale jaki jest problem z czarną/ciemną ramą? Przecież widoczne będzie (dzięki białemu outline'owi) Wszystkiego nie da się pogodzić jedną naklejką (wersją) Trzeba drukować osobną, a to kolejny nakład. Powtarzam po raz kolejny wybierajcie wersję A1 lub B1. Potem w zależności od zamówień, albo zrobi się dwie opcje (na ciemną/jasną) albo jedną.
Abelja Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Ja bym była za wersją niekolorową ciemną, oprócz tego pewnie dobrze by było zrobić jasną. Czerń i biel są bardzo uniwersalne. Jeśli chodzi o wersję to b1.
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Wersji monochromatycznej raczej nie będzie bo to kolejna wersja i kolejne 100szt. minimum. Poza tym logo nie funkcjonuje w monochromie i chyba nigdzie takowe nie było wykorzystywane. Także wersja na czarny/czerwony/biały obowiązuje.
alkor Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Ale do wszelkich wyborów chyba łatwiej by było zrobić temat z odpowiednia ankietą. bo tutaj to wszystko się tak zlewa jakoś... w ogóle jak chcecie mogę wam zmierzyć te naklejkę bikeforum, którą mam u siebie- ma je, jak dla mnie, całkiem dobrze dobrane:)
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 w ogóle jak chcecie mogę wam zmierzyć te naklejkę bikeforum Nie ma potrzeby mierzenia. Przecież wymiana myśli rozbija się o kolory, a nie wymiary.
Darek1990 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 A ja mam ramę w czarnym macie no wlasnie ja tez no to glosujmy: kolorowe B1
Shanex Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Już nie umie się doczekać. Naklejki niesamowicie upiększą mój rower! Mam czarno czerwonego diabełka ]:-> Czekam na ankietę, głos oddam na B1. ( przewiduję, że ta wersja wygra ) Sam jestem grafikiem i może bym coś zrobił jeszcze... ale czy to ma sens? Zaproponowane wersje są moim zdaniem świetne
alkor Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Tak, tak- ale to tak bonusowo jakbyśmy mieli jeszcze z nimi 'problem'
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 no to glosujmy: kolorowe B1 Są tylko kolorowe. Proszę nie wprowadzajmy dodatkowych opcji, których nie ma. "kolorowe B1" sugerują że mamy monochromatyczne, a tak nie jest. Shanex jeśli masz ochotę podłubać to zapodaj kolejne wersje
Darek1990 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Są tylko kolorowe. Proszę nie wprowadzajmy dodatkowych opcji, których nie ma. "kolorowe B1" sugerują że mamy monochromatyczne, a tak nie jest. Shanex jeśli masz ochotę podłubać to zapodaj kolejne wersje no dobra juz dobra sorry a wiec oddaje swoj glos za wersja B1 ! ktos to liczy?;p
iza121 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Shanex jeśli masz ochotę podłubać to zapodaj kolejne wersje ale też nie ma sensu wprowadzać nowych wersji, bo będzie ich za dużo w końcu każdemu będzie odpowiadać co innego i będzie jeszcze większy problem niż teraz jest z obramówką biała/czarna (a to na razie idzie pogodzić, bo jak każdy kupi kilka sztuk to ta setka zejdzie spokojnie)
Shanex Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Shanex jeśli masz ochotę podłubać to zapodaj kolejne wersje nie, nie. ostatnio ogarnia mnie straszne beztalencie.. iza121, w pełni się z tb zgadzam.
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 bo jak każdy kupi kilka sztuk to ta setka zejdzie spokojnie Oby bo na start trzeba zamówić po 100szt każdej z naklejek. Razem daje nam 300szt. Dlatego mówiłem ile na początek drukuję (po 100). Jak zejdzie 80% to znów zamówię i będą czekać na potencjalnych chętnych. Chociaż wątpię abyśmy taki nakład osiągnęli. Zobaczymy. ktos to liczy?;p Teraz chyba nikt... ale wieczorem zliczę (lub ankieta)
Abelja Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Wersji monochromatycznej raczej nie będzie bo to kolejna wersja i kolejne 100szt. minimum. Poza tym logo nie funkcjonuje w monochromie i chyba nigdzie takowe nie było wykorzystywane. Także wersja na czarny/czerwony/biały obowiązuje. Po prostu sam taką wersję proponowałeś wcześniej i bardzo przypadła mi do gustu . Jeżeli nie uzbieramy stu - no szkoda, ale tak jak ktoś już wspominał, może jakiś nowy temat z ankietą? Ten jest rzeczywiście chaotyczny i nieprzejrzysty. Poza tym tak sobie myślałam, może ustalić minimalną ilość zamawianych naklejek - dwie (jedna na zapas). Myślę, że 80gr nikomu by nie zrobiło różnicy, a byłoby nam dużo łatwiej uzbierać potrzebną ilość. Albo nawet w inny sposób - ustalić koszt pierwszej naklejki jako 1,60 (czy ile tam wyjdzie), druga gratis, a każda kolejna 80gr .
Darek1990 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Teraz chyba nikt... ale wieczorem zliczę (lub ankieta) chyba lepiej ankietke,szkoda twojego czasu zeby przegladac caly temat
Gość saymon81 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Po prostu sam taką wersję proponowałeś wcześniej i bardzo przypadła mi do gustu . Ale temat umarł, ten monochrom miał być wycinany z folii ploterowej. Jednak po próbie wybrania napisów okazało się że ogranicza nas rozmiar. (chyba już o tym pisałem) Potrzebujemy małe, a nie wybierzemy tego z folii. Reasumując technologicznie trudne do wykonania -> nieopłacalne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.