maroko777 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Napisałem tylko że "JAK DLA MNIE" a tu od razu sprzeciwy... i tylko dla tego że chciał bym mieć oznakę przynależności do społeczności tego forum ale wolał bym żeby była nie wielka i skromna co by nie zaburzyć estetyki roweru. Poza tym umieszczając jakąkolwiek naklejkę czy logo robię to dla siebie a nie dla innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wychodzi na to że musisz sobie sam zrobić swoją dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Marcin, ale jakie sprzeciwy. Po prostu my również wypowiadamy własne zdanie. Przynależność będzie jasna, zaraz za rozpoznawalnym FR (dla naszych forumowiczów) jest naklejka "najwieksze forum rowerowe. org" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 więc powiem tak, jeżeli będzie taka możliwość to chętnie zamówię całą stronę A4 naklejek z logiem "FR.org" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 jak dla mnie może być w formie skróconej czyli "FR.org" Nie ma czegoś takiego jak fr.org. Nie ma naszej zgody na taką modyfikację nazwy forum. Jest forumrowerowe.org. Jeżeli chodzi o wersję to imho powinny być dwie (dla jasnych i ciemnych ram) i tak jest w większości przypadków forumowych naklejek. Tak szczerze mówiąc to bym wolał naklejkę na amortyzator, bo ta na ramie nie będzie widoczna z przodu. Coś w ten deseń jak robiliśmy kilka lat temu, jeszcze na starym forum -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 trudno... w takim razie rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 w takim razie rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Tak szczerze mówiąc to bym wolał naklejkę na amortyzator, bo ta na ramie nie będzie widoczna z przodu. Coś w ten deseń jak robiliśmy kilka lat temu, jeszcze na starym forum -> O taka jak ta "XC ZONE USER" bym znów chciał żeby była, wg mnie była najładniejsza z tym ze teraz nie kojarzy sie z forum.. (jeszcze gdzieś w starym rowerze jest przyklejona i ma się bdb ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 spoko. wystarczy wznowic stare naklejki i już po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Kiedy będzie można zamówić naklejki ? Bo dzisiaj zrobił mi się brzydki odprysk na ramie i muszę się go pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Saymon jak sam pisałeś- stare naklejki byly stare. Ja jestem jednak za opcją wydłużoną;] np. bardzo podobają mi się te projekty, które zarzuciłeś wcześniej- o wiele bardziej niż te sprzed kilku lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Iiiiii znowu zgadzam się z Asią...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Saymon jak sam pisałeś- stare naklejki byly stare. Ja jestem jednak za opcją wydłużoną;] np. bardzo podobają mi się te projekty, które zarzuciłeś wcześniej- o wiele bardziej niż te sprzed kilku lat. i dalej tak uważam, ten mój ostatni wpis to tak troszkę ironią zaleciał Nadal uważam że robienie czegoś po raz 2 (stare naklejki) to strata czasu. Nawet nie wspominam o tym że naklejki na amortyzacji to słaby pomysł. No ale to moje zdanie. Możemy pójść na łatwiznę, odkopać stare naklejki i ochotnik je wydrukuje, potnie (to może drukarnia zrobi), zbierze zamówienia i porozsyła. Wszyscy będą szczęśliwi. Tak... zrób stare jak dla mnie może być w formie skróconej czyli "FR.org" FR.ORG nijak ma się do forumrowerowego.org, bo prowadzi do jakiejś strony z d//py. Nadal uważam że logo ma swoje prawa i zmieniać go nie można. Przynajmniej teraz Jeśli chcemy się identyfikować z forum to róbmy to tak jak się powinno. Kierujmy na dobre adresy. Nie ma czegoś takiego jak fr.org. Nie ma naszej zgody na taką modyfikację nazwy forum. Jest forumrowerowe.org. Święte słowa Kiedy będzie można zamówić naklejki ? Bo dzisiaj zrobił mi się brzydki odprysk na ramie i muszę się go pozbyć Hehehehe... pokaż odprysk, będziemy coś kombinować ekstra Mam coś w złocie, miedzi, czerni i bieli. Damy radę zatuszować np. bardzo podobają mi się te projekty Ciężko to nazwać projektami, bo są to logotypy forum. Średnio leżą mi w kwadratowej wersji, nie wiem dlaczego, ale tak jest. Uważam że NOWE, wydłużone (lepiej widoczne!) będą lepsze. Tak szczerze mówiąc to bym wolał naklejkę na amortyzator, bo ta na ramie nie będzie widoczna z przodu. To jest chyba mały problem, widoczna z przodu. Jak często patrzysz na rower z przodu. Nawet jak kumpel kupi sztukę nówkę to patrzymy z boku. Na trasie, szanse na opatrzenie są małe. Generalnie, jeśli rower stoi to i tak patrzymy na niego z boku. Chyba że mam jakieś "zboczenie". Jimi Hendrix... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 I tak coś czuję że bez ankietki się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Pewnie tak. Wracając do starych naklejek, jestem ciekawe ile osób miało je naklejone przodem do kierunku jazdy, a nie bokiem? Może najpierw ankieta czy robimy nowe czy odgrzewamy kotlety? Ja jestem za nowymi. wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jestem za nowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nowe A nie ja już byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Oczywiście że nowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Pisząc "coś w ten deseń" nie miałem na myśli kopiowania starych naklejek tylko zaprojektowanie nowych tak żeby zmieściły się na amorze. Wracając do starych naklejek, jestem ciekawe ile osób miało je naklejone przodem do kierunku jazdy, a nie bokiem? Wszyscy mieli je naklejone na amorze, bo taki był pomysł. Jak komuś było mało to naklejał na sztycę albo ramę. Jak już drukujesz długą i logo to w czym problem żeby logo zamienić na coś co się zmieści na amorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość saymon81 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Czyli źle zrozumiałem. Sądziłem że chodzi o "zamiast". Wydrukowanie znaczka to nie problem. Problemem było to, że ma być naklejka tylko w tej formie. Jeśli będzie zapotrzebowanie na takie naklejki to nie widzę problemu w doklejeniu do brytu. Zależy ile osób będzie oklejać amorek znaczkiem. Czuję że ankieta się rozrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nooo fajny pomysł z naklejeczkami Piszę się na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maticzek Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Jeżeli cena nie będzie wygórowana a pomysł i wykonanie na wysokim poziomie to jestem jak najbardziej ZA. Co do skrótu FR.org to wg. mnie jest on nieporozumieniem. Wpisując go w przeglądarkę to nic nie wyszukuje. Jak już wcześniej padły propozycję i skory op typ loga.Wiadomo,że ktoś kto ma czarny rower pewnie wziąłby z outlinem kontrastowym(czyt. z białym obramowaniem) a właściciel roweru w kolorze białym z czarnym obramowaniem. Moim zdaniem warto zrobić ankietę,który pomysł na logo wykorzystać ew. zrobić listę kto jakie by chciał i zamówić dwa rodzaje - z czarnym i białym outlinem.Tyle ode mnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Może najpierw ankieta czy robimy nowe czy odgrzewamy kotlety? Nie i jeszcze raz nie. Ankieta będzie się tyczyła tylko projektów. Aby nie przedłużać - czekamy na projekty , chyba ,że będziemy wybierać spośród projektów Saymon81. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Jak uważacie (pytanie też do góry) - czy mogę nieco zmienić kształt logo , tylko w celu stworzenia naszych naklejek? W sensie np. rozstaw czcionki, proporcje, niewielkie zawinięcie? Wszystko w granicach rozsądku oczywiście. Naklejki "stare", te kwadratowe zostały "stworzone" z logo na potrzeby umieszczenia na widelcu, więc wydaje mi się, że zmiana kształtu jest dopuszczalna? Co do naklejek na widelcu - myślałem o zsunięciu czcionki i zmniejszeniu .org, gdy naklejka będzie miała do 7cm będzie ją widać w całości na widelcu gdy przykleimy ją "po spirali", no tak po skosie, wiadomo o co chodzi. Chciałbym się dowiedzieć, czy coś takiego się przyjmie, czy lepszy kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.