SevenStunter Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Witam, po pierwsze, nie wiem gdzie to napisać, Jestem nowy, i prosze moderatora chociarz o 2/3 Dni żeby to było. Poniżej Macie Link do Ogłoszenia z moim rowerkiem, typka chce go kupić za 650zł, i nie wiem czy pisać jej żeby przyjeżdzała czy sie potargować jeszcze. Prosze o odpowiedź z góry bardzo dziękuję, I nie jeździłem tym rowerem wyczynowo po jakiś tam hopach xD, Jeździł nim na kole przez ok. 2Lata, bo wcześniej to miałem rower ale rozpadł sie po 0.5 roku jazdy xD. http://tablica.pl/oferta/mtb-dual-dh-street-wszystkie-czesci-nowe-ID13Ptn.html
Dworniok Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Ja bym go sprzedał. Moim zdaniem, opłacało by się. Chyba, że jeszcze możesz się potargować o te 700zł.
iza121 Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 dokładnie jak wyżej. Jeśli chce go wziąć za 650 to już sporo (ja bym tyle nie dała) tym bardziej, że w rzeczy samej nie wiadomo jakie tam są te części (bo tylko ich markę podałeś), potarguj się o te 700zł i będzie już naprawdę świetnie, a jak się nie da pozostać przy tych 650
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.