soyo Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Czesc. Mam krotkie pytanie. Zamierzam kupic rower Kross Level A2. Do roweru chce dokupic zabezpieczenie, scyzoryk wielofunkcyjny oraz pompke. Wszystko bede kupowal w serwisie t-bike.pl. Zabezpieczenie juz wybralem na podstawie wszystkiego co wyczytalem tu na forum. Wybor padl na Kryptonite Evolution Mini 5 wraz z uchwytem. Prosilbym o dorade odnosnie dwoch pozostalych rzeczy. Chce cos kupic niedrogiego(bo nie potrzebne do roweru w tej cenie) ale rowniez najlepszego w swojej cenie oraz co bedzie odpowiednie do tego roweru. Czy moglby ktos cos doradzic, ktory zestaw kluczy mi wystarczy oraz ktora pompke wziac? Scyzoryk wielonarzedziowy potrzebuje do wszystkich najprostszych rzeczy, ktore moze mi przyjsc zrobic, cos odkrecic, jakas srubke dokrecic, wymienic kolo, siodelko, kierownice, tego typu rzeczy. W sciaganie piast czy juz bardziej fachowe rzeczy sie bawic nie bede, tylko rower pewnie bede dawal do jakiegos serwisu. pozdrawiam Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.