Skocz do zawartości

[porownanie] Wheelera Eagle 40 2012 v -//- 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2011 - lżejszy amor z lepszą anodą na goleniach, wyższej klasy przerzutki, gorsze hamulce;

2012 - cięższy amor (100 g), niższej klasy przerzutki, napęd 10 rzędowy, lepsze hamulce. Trudny wybór. Na Twoim miejscu wziąłbym 2011 i zmienił hamulce.

Napisano

Za bardzo nie wiem co te roznice oznaczaja. Moglibyscie bardziej szczegolowo objasnic, napisac o tych roznicach?

(nie bede zmienial zadnych podzespolow- i tak wykracza poza budzet)p

pozdro

Napisano

Na obydwu rowerach jeździłem i jak dla mnie bez porównania 2012, głównie ze względu na geometrie, która jak dla mnie była mega dziwna w zeszłorocznym modelu..120mm amortyzatora to też nie zbyt trafiony pomysł.. Po za tym cena tegorocznego jest co najmniej dobra.

Napisano

Co to oznacza 10 rzedowy naped? dlaczego to wada i dlaczego wiekszosc poleca 2011. Ceny sa podobne w promocji...

pozdrawiam

Napisano

Co to oznacza 10 rzedowy naped? dlaczego to wada i dlaczego wiekszosc poleca 2011. Ceny sa podobne w promocji...

pozdrawiam

Wnioskuję, że nasze opinie mają bardzo małe znaczenie bo i tak różnice, o których my mówimy nie będą Cię dotyczyły.. Kup ten który według Ciebie ma ładniejszy kolor na pewno będzie łatwiej:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...